BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSağanak yine vurdu----

Sağanak yine vurdu

Sağanak yine vurdu
30 Eylül 2023 - 18:47 www.finansgundem.com

Türkiye'nin dört bir yanında sağanak yağış etkisini hissettirdi. Birçok ilde sağanak nedeniyle yollar kapandı, trafik aksadı, evleri, işyerlerini ve caddeleri su bastı.


Türkiye'nin birçok ilinde dolu ve gök gürültülü sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Yayalar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Yoğun hava şartlarının olduğu birçok ilde ev ve işyerlerini su bastı.  

Eskişehir'de vatandaşlar sığınacak yer aradı

Eskişehir'de kuvvetli sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi.

Yağmura hazırlıksız yakalanan kent sakinleri, sığınacak yer aradı. Bazı vatandaşlar ise şemsiyeleriyle yağmurdan korunmaya çalıştı. Sürücüler sağanak nedeniyle ilerlemekte güçlük çekti, trafikte aksamalar yaşandı.

Yağış dolayısıyla kentin birçok noktasında hasarlı trafik kazaları oldu. Çevre yolundaki Kartal Alt Geçidi'nde su birikintisi nedeniyle araç yoğunluğu oluştu, bazı sürücüler ilerlemekte zorlandı. Karayolları ekipleri, alt geçitte biriken su birikintisinin tahliyesi için çalışma başlattı.

Yol çalışması nedeniyle trafiğe kapalı olan Emek Mahallesi'ndeki Ziya Gökalp Bulvarı'nda 2 aydınlatma direği, yağış sebebiyle devrildi.

Belediye ve trafik ekipleri, yaşanan aksaklıkların giderilmesi için kent genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

Çorum'da kuruyan nehir selle taştı

Çorum'da sağanak ve sonrasında oluşan sel birçok ilçede yerleşim yerlerinde ve tarım arazilerinde hasara neden oldu. Sungurlu’da kuruyan Di ve Budaközü çayları, yağmur sonrası gelen sel suları nedeniyle taştı. Belediye ekiplerince ilçede temizlik çalışmaları başlatıldı.

Sakarya'da 1 saatlik yağışla yolları su basto

Sakarya'da belli noktalarda yaklaşık 1 saat etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, sürücüler trafikte ilerlemekte zorlandı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediye ekipleri, temizlik çalışmaları yaptı. Akyazı ilçesinde de etkili olan sağanak nedeniyle zor anlar yaşadı. Kentte yağışın aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

Bolu'da pazar esnafını kuvvetli yağış vurdu

Bolu kent merkezinde sabah başlayan sağanak gün boyu aralıklarla etkili oldu. Bahçelievler Mahallesi'nde kurulan pazarda vatandaşlar ve esnaf kuvvetli yağıştan olumsuz etkilendi. Kentte sağanağın yarın da devam etmesi bekleniyor.

Düzce'de yollar kapandı, iş yerlerini su bastı

Düzce'de etkili olan sağanağın ardından kent merkezinde birçok noktada yollar sularla kaplanırken, iş yerlerini su bastı.

Kentte öğleden sonra başlayan sağanak yağış kentte hayatı olumsuz etkiledi. Etkili olan yağışın ardından kent merkezinde birçok noktada yollar ve alt geçitler sularla kaplandı. Sürücüler sularla kaplı yollar nedeniyle güçlükle ilerledi. Kentte 13 dakika etkili olan şiddetli yağmurun ardından Galericiler Sitesi ile Küçük Sanayi Sitesi'ndeki bazı iş yerlerini de su bastı. Rögarların tıkanmasıyla birlikte suyla dolan işyerlerinde Düzce Belediyesi ekipleri çalışma başlattı.

Yozgat'ta sağanak etkili oldu

Kent merkezinde yaklaşık bir saat etkili olan yağış nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu.

Cemil Çiçek Bulvarı'nda sürücüler, Çemsan mevkisindeki mazgalların tıkanmasıyla oluşan su birikintisinden dolayı ilerlemekte zorlandı, bazı araçlar yolda kaldı. Belediye ekipleri, tıkanan mazgalları açarak biriken suyu tahliye etti.

Kent merkezinden Çorum istikameti Sungurlu Kavşağı yakınında ise yamaçtan koparak yola düşen kaya parçaları trafiği aksattı.

Tekirdağ'da sağanak etkili oldu

Tekirdağ kent merkezinde aniden başlayan sağanak nedeniyle Hükümet Caddesi, Sanayi Caddesi ve bazı yollarda su birikintileri oluştu, araç sürücüleri trafikte ilerlemekte zorlandı.

Belediye ekipleri, su birikintisi olan yollarda temizlik çalışması yaptı.

Hatay

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. İlçe merkezinde öğle saatlerinde başlayan ve şiddetini artıran sağanak, hayatı olumsuz etkiledi.

Bazı cadde ve sokaklarda oluşan su birikintileri nedeniyle sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

İstanbul'da beklenen yağış başladı

 

İstanbul'da yarın bazı yollar araç trafiğine kapatılacak

 

Meteoroloji'den 17 il için çok kuvvetli yağış uyarısı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)