BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSağanak yağış uyarısı----

Sağanak yağış uyarısı

Sağanak yağış uyarısı
21 Ağustos 2013 - 12:01 www.finansgundem.com

Meteoroloji'nin tahminlerine göre 5 günlük haritalı hava durumu...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Van'ın kuzey kesimleri ile kısa süreli ve yerel olmak üzere Ordu, Samsun, Giresun, Tokat, Trabzon, Amasya'nın kuzeydoğusu, Rize ve Artvin'in iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kars, Ardahan ve Erzurum'un doğusu ile Ağrı'nın kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
HAVA SICAKLIĞI: Kuzeydoğu kesimlerde 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı bekleniyor.
RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege'de 40-60 km/s, Güney Ege ve Batı Karadeniz kıyılarında 30-50 km/s hızla esmesi bekleniyor.
UYARILAR
YEREL KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda beklenen gökgürültülü sağanak yağışların öğle saatlerinden itibaren etkisini artırarak, Kars, Ardahan ve Erzurum'un doğusu ile Ağrı'nın kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara ve Kuzey Ege'de kuvvetli olarak (40-60 km/s) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, çatı uçması vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir
BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA Az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerinin parçalı, Kırklareli çevrelerinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
EGE Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzeyli yönlerden Kuzey Ege'de 40-60 km/s, Güney Ege kıyılarında 30-50 km/saat hızla esmesi bekleniyor
AKDENİZ Az bulutlu ve açık, zamanla doğusunun iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
İÇ ANADOLU Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeydoğusunun parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor
BATI KARADENİZ Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın batı kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ Parçalı yer yer çok bulutlu, Rize ve Artvin'in iç kesimleri ile sabah saatlerinde Samsun, Ordu, Tokat ve Amasya'nın kuzeydoğusu, öğle saatlerinden sonra Samsun, Ordu ve Giresun'un iç kesimleri ile Trabzon çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor
DOĞU ANADOLU Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin kuzeydoğusu ile Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis ve Van'ın kuzey kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kars, Ardahan, Erzurum'un doğusu ile Ağrı'nın kuzey çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU Az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)