BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSabri'ye sözleşme yapılacak mı?----

Sabri'ye sözleşme yapılacak mı?

Sabri'ye sözleşme yapılacak mı?
02 Mayıs 2015 - 07:15 www.finansgundem.com

Başarısız futbolu, isabetsiz şutları, agresif davranışları ile Galatasaray'a fayda sağlamayan Sabri Sarıoğlu bu sezon da forma giyebilir

Galatasaraylı futbolcu, koltuğa en yakın isim olarak görünen Dursun Özbek’in, Ünal Aysal ile yakınlığından çekiniyordu. Çünkü Sabri’yi daha önce Aysal, kadro dışı bıraktırmıştı. Ancak futbola patron olacağı söylenen Tanman, Sabri’ye kol kanat gerdi.
 
Ziraat Türkiye Kupası’nda mükemmel bir gol atan Sabri Sarıoğlu’nun seçim konusunda endişeleri bulunduğu, yeni sezonda geleceğini ne bir şekilde göremediği belirtilirken, onu rahatlatacak müjde ise kendisi gibi eski kaptan olan Cüneyt Tanman’dan geldi.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan futbolcu, en güçlü başkan adayı olarak gösterilen ve seçilmesine kesin gözüyle bakılan Dursun Özbek’in, Ünal Aysal ile yakınlığını düşünüyordu. Çünkü Sabri’yi kadro dışı bırakan Aysal’dı.

Duygun Yarsuvat’ın başkan seçilmesiyle beraber ilk icraatlarından biri Sabri’nin affedilmesi olmuş, Prandelli de birkaç idmanla formayı teslim etmişti.

6 hafta sonra serbest kalacak olan Sabri kendisini her türlü senaryoya hazırlarken onu rahatlatacak haber efsane kaptandan geldi. Galatasaray’da Dursun Özbek’in başkan seçilmesi durumunda Florya’yı emanet edeceği Cüneyt Tanman’ın vefa konusuna çok önem verdiği belirlendi.

Yeni sözleşme

G.Saray’da genç takımından A takıma yükselen ve bir efsane haline gelen Tanman’ın konuyla ilgili yakın çevresine, “Ben de genç takımdan çıkmış bir oyuncuydum. Galatasaray’ı içine sindirmiş futbolcuların kalmasından yanayım” dediği öğrenildi.

Tanman’ın, görev almaları durumunda Sabri Sarıoğlu  ile yeni bir mukavele yapmaya sıcak baktığı böylelikle ortaya çıktı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)