BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSabri'ye kötü haber----

Sabri'ye kötü haber

Sabri'ye kötü haber
15 Nisan 2013 - 07:51 www.finansgundem.com

Galatasaray Kaptanı Sabri Sarıoğlu çok üzülecek

Fatih Terim ve yardımcıları aldıkları ceza nedeniyle tribünde oturdukları Karabükspor deplasmanında maç öncesinde takım arkadaşlarını saha içinde toplayan ve son uyarıları yapan Drogba'nın gelecek sezon sarı-kırmızılı takımda kaptan olarak görev yapması gündeme geldi. Selçuk İnan'ın da Fildişili yıldızın bir yıl boyunca kaptan olarak sahaya çıkmasına sıcak baktığı ve bu konudaki son kararı Fatih Terim'in vereceği öğrenildi. Yönetimin, bu hamleyle gelecek sezon Chelsea'nin başına geçmesi muhtemel olan Mourinho'nun yardımcısı olarak Drogba'yı istediği söylentilerinin de önüne geçeceği bildirildi.
2013 YAZ MODASI GALATASARAY
Şampiyonlar Ligi vitrini, G.Saray'ı uzun yıllar sonra yine moda takım yaptı. Sarı-kırmızılı takıma, Arsenal'den sonra Ajax kulübünden de Ağustos ayında hazırlık turnuvasına katılması için teklif geldi. 2003 yılında Ajax, İnter ve Liverpool'un yer aldığı Amsterdam Turnuvası'na katılan Galatasaray, 10 yıl aradan sonra tekrar turnuvaya davet edildi. Ajax kulübünün bu daveti, eski yıldızı Sneijder'in Galatasaray'da forma giymesinden dolayı yaptığı, yeni sezon hazırlık programının çalışmalarını sürdüren Fatih Terim'in de turnuvaya katılmaya sıcak baktığı öğrenildi.
LONDRA'DA EMIRATES CUP
Ağust os ayı başında Londra'da düzenlenecek olan Emirates Cup için de davet alan Galatasaray, bu turnuvada Arsenal, Milan ve Hamburg ile mücadele edecek. Sarı-kırmızılı takım, Temmuz ayının son haftasında ise Real Madrid ile TT Arena'da bir hazırlık karşılaşması oynayacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)