BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSabri ve Prandelli buluştu----

Sabri ve Prandelli buluştu

Sabri ve Prandelli buluştu
29 Ekim 2014 - 07:59 www.finansgundem.com

Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu'nun futbol mesaisi yeniden başladı. Teknik Direktör Cesare Prandelli ile Sabri bir araya geldi

Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu'nun futbol mesaisi yeniden başladı. Teknik Direktör Cesare Prandelli ile Sabri bir araya geldi.

Duygun Yarsuvat'ın başkanlığı sonrasında, sarı-kırmızılı yönetimde başkan yardımcılığı görevini üstlenen Abdurrahim Albayrak'ın devreye girmesiyle Sabri Sarıoğlu ile teknik direktörü Cesare Prandelli arasında en ufak bir sorun olmadığı ortaya çıkmıştı.

Prandelli ile Sabri bir araya geldi

Sabri, takımının bu sabah yaptığı çalışmaya katıldı ve antrenman öncesinde teknik direktör Prandelli ile bir araya geldi. İkili arasında son derece sıcak bir karşılaşma yaşanırken, Sabri'nin, hocasına "Yaşananlar geride kaldı. Ben Galatasaray'ın neferiyim, takım ve sizin için ne gerekiyorsa yaparım" dediği öğrenildi.

Sabri'nin bu tavrı sonrasında Prandelli, "Tüm bu yaşananlar sonrasında benim ve takım için böyle olumlu düşünmen çok hoş. Buraya katkın çok önemli" karşılığını verdi. Prandelli ile Sabri'nin bu karşılaşması sonrasında tecrübeli oyuncu antrenmana katıldı. Sabri'ye tüm takım arkadaşları da sıcak bir karşılamada bulundu.

Prandelli oyuncularıyla hesaplaştı

Sarı-kırmızılı ekibin sabah yaptığı antrenman öncesinde teknik direktör Prandelli futbolcularıyla yaklaşık bir saat süren bir toplantı yaptı. Prandelli, oyuncularından da konuşmalarını ve birbirlerine karşı söylemek istedikleri bir şey varsa, dürüstçe yüz yüze birbirlerine söylemelerini istedi. Toplantı sonrasında antrenmana geçilirken, antrenmandaki havanın pozitif bir havada geçtiği gözlendi.

Sarı-kırmızılı ekip, akşam antrenmanı öncesinde de bir saat süren videolu toplantı yaptı. Bu toplantıda da Prandelli'nin, Başakşehir maçındaki hataları ve yapılması gerekenleri video gösterisi ile oyuncularına aktardığı öğrenildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)