BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSabri reklamlarda futboldan daha hızlı yükseldi----

Sabri reklamlarda futboldan daha hızlı yükseldi

Sabri reklamlarda futboldan daha hızlı yükseldi
08 Şubat 2014 - 16:17 www.finansgundem.com

Turkcell Superonline’ın yeni reklam filminin yıldızı Galatasaray’ın Reis lakaplı futbolcusu Sabri Sarıoğlu, sosyal medyada da gündeme oturdu

Türkiye’yi dünya ile aynı anda fiber internetle tanıştıran Turkcell Superonline, düşük hız ve kalitede internet bağlantısının yarattığı sıkıntılara işaret ettiği yeni reklam filminde Galatasaraylı Futbolcu Sabri Sarıoğlu, namı diğer Sabri Reis ile çalıştı. 

Gönüllere taht kuran Sabri, rol aldığı filmde attığı şut kaleyi bulacakken maçı izleyen taraftarın internetinin donması üzerine ekrandan gerçek hayata geçiş yapıyor. Tam karşıdan gördüğü kaleye gönderdiği topun düşük bağlantı kalitesi yüzünden yerini bulamadığını söyleyen Sabri, ışık hızında interneti tavsiye ediyor. 

Sabri, Turkcell Superonline reklamındaki oyunculuğuyla sosyal medyada da yoğun ilgi gördü ve Twitter’da Trend Topic’ler arasına girdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)