BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSabaha kadar doğalgaz yakıp Avrupalılarla dalga geçti!----

Sabaha kadar doğalgaz yakıp Avrupalılarla dalga geçti!

Sabaha kadar doğalgaz yakıp Avrupalılarla dalga geçti!
21 Eylül 2022 - 11:50 www.finansgundem.com

Ukrayna'ya karşı saldırıları nedeniyle Rusya'ya tepki koyarak doğalgaz ithalatı yapmayan İngiltere enerji krizi yaşarken, bir Putin hayranı İngilizlerle dalga geçmek amacıyla 7/24 canlı yaptığı yayında doğalgaz yakıyor.


Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşa tepki olarak geçtiğimiz aylarda İngiltere, Rusya’dan akaryakıt ithalatı yapmayarak dikkat çekmişti. Putin hayranı bir Rus vatandaş da son zamanlarda gaz fiyatlarındaki artış ve ekonomik krizle mücadele etmeye çalışan İngilizleri diline dolayarak onlarla dalga geçmek için 7/24 canlı yayın aracılığıyla dört ocakta birden gaz yakıyor.

İsmi açıklanmayan Rus vatandaş, İngilizlerle dalga geçmek için doğalgaz faturasıyla övünüyor. “Rusya’dan sevgilerle” başlıklı bir Twitch yayınında söylediğine göre; gaz tedariki için ayda sadece 1,25 sterlin (yaklaşık 26 TL) ödüyor.

Sözcü'deki habere göre; Putin hayranı, doğalgaz faturasını belirtirken, Birleşik Krallık’ta gaz fiyatlarındaki artıştan etkilenen vatandaşların canını sıkmaya çalışıyor.

Vladimir Putin’e sadık vatandaş, gaz sobasının yanına 41 dereceyi gösteren bir termometre de koyuyor. Profilinde ise şöyle yazıyor: “Merhaba! 7/24 gaz israfına hoş geldiniz. Gaz ödemesi ayda SADECE 1.44 €’dur.”

Savaş Araştırmaları Enstitüsü’nün (ISW) rakamlarına göre, Rusya’nın Ukrayna ile olan savaşında ölenlerin sayısı 80.000’e ulaşmışken yapılan canlı yayın pek çok kişinin tepki göstermesine neden oldu.

Canlı yayınına eleştiren pek çok yorum da bırakıldı. Bir kullanıcı “Sınırlı kaynak varken kaynakları gereksiz yere kullanmak, aptallığın ötesinde” diye yazarken başka bir kullanıcı da “Bütün ekonomileri 20 yıl geriye giderken bizimle alay etmelerini görmek komik” diye yazdı.

Almanya'da doğalgaz krizi: Hava durumu için dua ediyorum!

 

İspanya doğalgazda vergiyi yüzde 5'e indirdi

 

Avrupa doğalgaz fiyatları yükseliyor

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Medeni21 Eylül 2022 12:22

    Asıl bunlarla yıllarca dalga geçti batı basiretsiz liyakatsız cagın gerisindeki çapsız kendine faydası olmayan şahsi çıkarları uğruna halkını ülkesini soyan fakirlige sürükleyen siyasiler sözde devletin kademesinde bulunan yok olasıcı mendeburlar tarafından