BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemS-500’ler NATO için büyük tehdit----

S-500’ler NATO için büyük tehdit

S-500’ler NATO için büyük tehdit
23 Temmuz 2021 - 12:49 www.finansgundem.com

ABD medyası, S-500 sistemi ile ilgili makale yayımladı. Makalede S-500'lerin NATO için büyük tehdit oluşturduğu iddia edildi.

ABD medyası, Rus S-500 sisteminin NATO için büyük tehdit oluşturduğunu yazdı. 19FortyFive yazarı Caleb Larson, Rusya'da geliştirilen ve dünyanın en modern hava savunma sistemi olan S-500'ün NATO için yeni bir meydan okuma olduğunu söyledi.

HER İRTİFA VE HER HIZDAKİ HEDEFİ VURABİLECEK

Rus S-500 sisteminin, mevcut ve gelecekteki tüm hava saldırı silahlarını her irtifa ve hızda vurma yeteneğine sahip olduğunu yazan Larson, yeni sistemin selefi S-400 gibi savaş uçaklarını ve balistik füzeleri imha edebildiğini kaydetti.

S-500 sisteminin farklı füze tiplerini kullanabildiğini, bu sayede neredeyse tüm tehditlere çok daha hassas karşılık verebildiğini anlatan ABD'li gazeteci, yeni sistemin elektronik parazitlere karşı seleflerine göre daha dayanıklı olduğunu yazdı.

Larson, "Her halükarda S-500, S-400'den çok daha güçlü bir hava savunma sistemi. Bu bir gerçekse, böyle bir silahın hipersonik füzeleri imha etme yeteneği NATO için yeni ve özel sorun olacak" diye ekledi.

Rus uzman: Erdoğan'ın S-500 teklifi son derece egzotik ve gizemli 

Rusya, hipersonik füzeyi başarıyla test etti

 

Aliyev'den Ermenistan'a çağrı: Toprak bütünlüğümüzü tanıyın

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)