BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'nın yolu yüz yıllık yalnızlık----

Rusya'nın yolu yüz yıllık yalnızlık

Rusya'nın yolu yüz yıllık yalnızlık
20 Nisan 2018 - 10:41 www.finansgundem.com

Bu açıklama Putin'in danışmanı, Kremlin'in önde gelen "ideologlarından" olan Vladislav Surkov'dana ait…

"Tarihinde hem Batı, hem Doğu'nun parçası olan 'melez' Rusya'yı, 2014 yılından itibaren 100 yıllık jeopolitik yalnızlık bekliyor." Bu açıklama Başkan Putin'in danışmanı, Kremlin'in önde gelen "ideologlarından" olan Vladislav Surkov'dan geldi.

RBK'nın haberine göre, "Rusya'nın 2014 yılından başlayarak belki de bir asır sürecek bir jeopolitik yalnızlığın içine girdiğini, bunun ülke için zor, ama ilginç bir süreç olacağını" belirten Surkov, 2014 yılında başlayan Rusya karşıtı yaptırımların, Rusya'nın dört asırdır sürdürdüğü "Batı uygarlığının" parçası olma girişimlerinin sonu anlamına geldiğini savundu.

Rusya'nın ne Batı, ne de Doğu ülkesi olduğunu, uluslararası evlilikten doğan "melez" bir çoçuğu andırdığını belirten Kremlin yetkilisi, "Rusya güzel, yetenekli, karizmatik ve de yalnız..." dedi.

Surkov sözlerini, "Yalnızlık, izolasyon anlamına gelmiyor. Rusya farklı 'uygarlıklarla' iletişim halinde olacak. Onlarla ticaret yapacak, yatırımlarını çekecek, rekabet edecek ve işbirliğine bulunacak. Onlarla savaşacak da. Zira savaş da bir iletişim şeklidir" diye sürdürdü. (TürkRus)

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dimitri bursa21 Nisan 2018 00:00

    putin dayim olmasaydi afrine giremezdiniz beyler i love you putin.я люблю путин.

  • behüce20 Nisan 2018 12:12

    Rusya nın şu anda bildiği tek şey savaş

  • Hy20 Nisan 2018 10:59

    Birtek bizim saflar bunların yanına yanaşıyor. Adamlar kendileri ilan etmiş yalnız olduklarını. O kadar Safız ki ülke menfaatlerini çiğneyip macera Yasar gibi Rusya'ya yamandik. Farkettiniz mi bilmem ama Rusya'ya yamandiktan sonra bürokrasi de çöktü, rüşvet alan polisler memurlar aldı yürüdü. Çok ilginç.