BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'dan Ukrayna'daki ayrılıkçılara silah yardımı çağrısı----

Rusya'dan Ukrayna'daki ayrılıkçılara silah yardımı çağrısı

Rusya'dan Ukrayna'daki ayrılıkçılara silah yardımı çağrısı
26 Ocak 2022 - 16:59 www.finansgundem.com

Rusya Federasyon Konseyi Başkan Yardımcısı Andrey Turçak, Ukrayna’nın doğusunda Rusya yanlısı ayrılıkçıların kontrol ettiği bölgelere silah yardımı yapılması gerektiğini söyledi.


Turçak, Rus devlet kanalı Rossiya 24’te yayınlanan konuşmasında, Batılı ülkelerin Ukrayna’ya yönelik silah sevkiyatlarını endişeyle takip ettiklerini söyledi.

ABD ve İngiltere’den Ukrayna’ya son bir yılda düzinelerce uçuşun gerçekleştirildiğini anlatan Turçak, “Oluşan şartlarda, Rusya’nın Lugansk ve Donetsk Halk Cumhuriyetlerine savunma kapasitelerini artırmak ve Kiev’in açıkça saldırı hazırlığını engellemeleri için silah göndererek yardım sağlaması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Rusya Parlamentosunun alt kanadı Devlet Duması Başkanı Vyaçeslav Volodin de 21 Ocak’ta yaptığı açıklamada, parlamentodaki siyasi parti başkanlarının Ukrayna’nın doğusundaki Rusya yanlısı ayrılıkçıların kontrolündeki sözde Donetsk Halk Cumhuriyeti ve Lugansk Halk Cumhuriyeti’nin tanınmasıyla ilgili öneriyi bu hafta istişare edeceklerini duyurmuştu.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov ise Donbas’ta gerilimi artıracak adımlardan kaçınılması gerektiğini ifadesini kullanmıştı.

Rusya-NATO krizi, Ankara'nın denge politikasını test edecek

 

'ABD'nin Rusya'ya yapacağı önerilere itiraz olmayacak'

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)