BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'dan Türklere vize açıklaması----

Rusya'dan Türklere vize açıklaması

Rusya'dan Türklere vize açıklaması
09 Ağustos 2018 - 01:44 www.finansgundem.com

Rusya Turizm Endüstrisi Birliği (RST) Başkanı Sergey Şpilko, Rusya’ya turistik seyahat yapmak isteyen Türkiye vatandaşlarına vize uygulamasının kaldırılması gerektiğini belirtti

Rusya, Türklerin de yararlanabildiği elektronik vize uygulamasına Moskova'yı dahil edebilir

Rusya Turizm Endüstrisi Birliği (RST) Başkanı Sergey Şpilko, basın mensuplarına yaptığı açıklamada Rusya'ya turistik seyahat yapmak isteyen Türklere vize uygulamasının kaldırılması gerektiğini kaydetti.

Şpilko, "Türkiye'den turist akışının büyümesinin önünde bir engel var, vize sorunu. Şu anda Türkiye ile aramızda tek taraflı vizesiz düzenleme söz konusu. Rus turizm endüstrisi, vizesiz düzenlemenin çift taraflı olmasına ilgi duyuyor, biz vizelerin kaldırılması gerektiği kanısındayız" diye konuştu.

Şpilko, "Vize uygulamasının kaldırılması bir yıl içerisinde Türkiye'den Rusya'ya gelen turist sayısını en az ikiye katlayabilir, o halde ülkemize yaklaşık 350-400 bin turist gelebilir" ifadelerini kullandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)