BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'dan tehdit: "Savaş tamamen mümkün"----

Rusya'dan tehdit: "Savaş tamamen mümkün"

Rusya'dan tehdit: Savaş tamamen mümkün
10 Aralık 2021 - 12:13 www.finansgundem.com

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov Ukrayna krizine ilişkin yaptığı açıklamada, Rusya ve ABD'nin sonunun 1962 Küba Füze Krizi'ne benzer bir duruma düşebileceğini söyledi.

Rusya'nın Ukrayna krizi sonrası ABD ve Avrupa ülkeleriyle yaşadığı gerilim sürüyor. Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov Ukrayna krizine ilişkin yaptığı açıklamada, Rusya ve ABD'nin sonunun 1962 Küba Füze Krizi'ne benzer bir duruma düşebileceğini söyledi.

Rus haber ajansı TASS'ın aktardığı habere göre Ryabkov 'NATO'nun doğuya doğru genişlemesini önleyecek makul bir anlaşma için hala zaman olduğunu' söyledi.

'Bir gün uyandığımızda kendimizi benzer durumda görebiliriz'

İşlerin Küba Füze Krizi'ni tekrarlayacak kadar ilerleyip ilerlemeyeceği sorusuna Ryabkov, "Biliyorsunuz, büyük ihtimalle o noktaya gelebilir. Karşı taraf bizi anlayamaz ve yaptıklarını yapmaya devam ederse, bir noktada benzer bir şey görebiliriz. Bir gün uyandığımızda buna benzer bir durumda kendimizi bulabiliriz. Bu, diplomasinin tamamen başarısızlığı, dış politikanın başarısızlığı olur. Ancak, akla dayalı bir anlaşmaya varmaya çalışmak için hala zaman var" dedi.

Ukrayna sınırında yüzlerce ağır topçu silahı ve tankıyla desteklenen en az 90 bin Rus askeri olduğu ve saldırı hazırlığında olunduğu iddialarına da değinen Ryabkov, “Rusya’nın saldırıya geçmek için hazırlık yaptığı ve güç topladığı iddiası asılsız olsa da psikolojik arka plan oluşturuyor” dedi.

Rusya ve Ukrayna arasındaki krize ABD ve Avrupa ülkeleri de dahil olsa da gerilim ise tüm hızıyla sürüyor.

Almanya ile Fransa Ukrayna konusunda hemfikir

 

Biden: Ukrayna'ya asker gönderme seçeneği masada değil

 

Biden Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile görüşecek

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)