BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'dan kritik Kuzey Kore hamlesi----

Rusya'dan kritik Kuzey Kore hamlesi

Rusya'dan kritik Kuzey Kore hamlesi
30 Mayıs 2018 - 10:01 www.finansgundem.com

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un 31 Mayıs'ta Kuzey Kore'ye ziyaret gerçekleştireceği bildirildi

ABD Başkanı Donald Trump ile Kuzey Kore lideri Kim Jong'un 12 Haziran'da Singapur'da gerçekleştireceği tarihi zirve öncesi Rusya'dan kritik bir hamle geldi. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un yarın Kuzey Kore'ye ziyaret gerçekleştireceği bildirildi.

Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Lavrov'un Kuzey Koreli mevkidaşıyla bir araya gelerek Kore yarımadasındaki durumlar hakkında görüşecekleri bildirildi. 

ABD VE KUZEY KORE HEYETLERİ SİNGAPUR'DA GÖRÜŞECEK

ABD ve Kuzey Kore heyetlerinin ABD Başkanı Donald Trump ile Kuzey Kore lideri Kim Jong-un arasında yapılması planlanan zirvedeki protokol ve güvenliğe ilişkin konuları görüşmek üzere Singapur'da hazırlık toplantısı yapacağı belirtildi.

Güney Kore haber ajansı Yonhap'ın diplomatik kaynaklara dayandırdığı habere göre, toplantıda ABD heyetine Beyaz Saray'ın Operasyonlardan Sorumlu Müsteşar Yardımcısı Joe Hagin başkanlık edecek. Kuzey Kore heyetinin başında ise Devlet İşleri Komisyonu yetkilisi Kim Çang-son olacak.

TRUMP GÖRÜŞMEYİ İPTAL ETMİŞTİ

Trump, Perşembe günü, "12 Haziran'da Singapur'da yapılması planlanan zirveyi iptal etmeye karar verdim. Bunun, hem Kuzey Kore hem de dünya için büyük bir geri adım olduğuna inanıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)