BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'dan İdlib'e hava saldırısı! 8 ölü----

Rusya'dan İdlib'e hava saldırısı! 8 ölü

Rusya'dan İdlib'e hava saldırısı! 8 ölü
07 Nisan 2017 - 19:44 www.finansgundem.com

ABD'nin Suriye rejimine ait hava üssünü vurmasının ardından Rus uçakları İdlib'i vurdu. Bombardımanda 8 sivil hayatını kaybetti

ABD'nin Suriye'nin Şaryat hava üssünün Tomahawk füzeleri ile vurmasından kısa bir süre sonra Rusya uçakları da İdlib'in Hayish bölgesini vurdu. Öğle saatlerinde gerçekleşen saldırıda 8 sivilin öldüğü çok sayıda sivilin de yaralandığı açıklandı.

Sivil savunma ekiplerinin enkaz altından canlı kurtarmak için büyük çaba gösterdiği olay mahallinde yasaklanmış füze parçaları bulunduğu belirtildi.

Saldırının yapıldığı bölgenin Hama'dan gelen mültecilerin konakladığı alan olduğu bildirilirken hayatını kaybedenlerin aynı aileden olduğu öğrenildi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hicran08 Nisan 2017 00:12

    Kim bu vahşi politikalara göz yumuyorsa,masum insanların öldürülmesine göz yumuyorsa mübarek günler yüzusuyu hörmetine ellerinize ayaklarınıza dolansın.Birbirinizden bulun inşallah.