BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'dan hain saldırı: Okul binasını vurdular----

Rusya'dan hain saldırı: Okul binasını vurdular

Rusya'dan hain saldırı: Okul binasını  vurdular
08 Mayıs 2022 - 09:56 www.finansgundem.com

Rusya'nın Ukrayna işgali devam ederken bugün sabaha karşı Luhansk bölgesinde kan donduran bir olay meydana geldi. Ölü ve yaralı sayısı açıklandı.

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş 70 günü aşkın bir süredir devam ederken Luhansk bölgesinde endişe yaratan bir olay yaşandı…

Luhansk’ın Bilohorivka köyüne sabaha karşı atılan füzeler bölgede korku ve panik yarattı. Luhansk Bölgesel Askeri-Sivil Yönetimi’nin paylaştığı fotoğraflarda füzelerin Bilohorivka’daki bir okul binasına düştüğü görülüyor.

Fotoğraflarda duman ve alevin yükseldiği ve okul binasının kullanılamaz hale geldiği gözüküyor. Yetkililer olayda 2 kişinin yaşamını yitirdiğini ve 60 kişinin ise bina enkazı altında kaldığını duyurdu.

Luhansk Valisi Serhiy Gaidai, Rus güçlerinin Cumartesi gece saatlerinde okul binasını vurduğunu duyurdu. Yetkililer, binada yaklaşık 90 kişinin sığındığını da belirtti.

Telegram hesabından açıklamalarda bulunan Gaidai, “Yangın yaklaşık dört saatte söndürüldü. Enkazda arama kurtarma çalışmaları devam ederken maalesef iki kişinin cansız bedenine ulaştık. 30 kişi enkazdan kurtarılırken bunların 7’si de yaralı olarak tedavi altına alındı” dedi. Gaidai, 60 kişinin halen enkaz altında olduğunu ve bu kişilerin ölme ihtimallerinin yüksek olduğunu duyurdu.

Rusya'dan Japonya'ya gözdağı

 

Ukrayna açıkladı! Rusya’da büyük kayıp

 

Bankaların Rusya'dan çıkışının bedeli 10 milyar dolarlık kayıp!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)