BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'dan flaş Afrin açıklaması!----

Rusya'dan flaş Afrin açıklaması!

Rusya'dan flaş Afrin açıklaması!
09 Nisan 2018 - 13:37 www.finansgundem.com

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Zeytin Dalı Harekatı'nın sona ermesinin ardından Türkiye'nin Afrin'in kontrolünü Suriye hükümetine geri vermesi gerektiğini belirtti.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin olarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk güçlerinin Afrin'de kalacağını hiçbir zaman söylemediğini ve operasyonun sona ermesinin ardından Türkiye'nin bu bölgenin kontrolünü Suriye hükümetine geri vermesi gerektiğini belirtti.

Sputnik'in aktardığı habere göre, Rus Dışişleri Bakanı Lavrov'a Moskova'da düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyindeki Afrin'de düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı hakkında bir soru yöneltildi.

Lavrov soruya "Erdoğan, Türkiye'nin Afrin'i işgal etmek istediğini hiçbir zaman söylemedi. Nitekim biz de Afrin'deki durumu normalleştirmede en kolay yöntemin, Türkler buradaki hedeflerine ulaştıklarını söylediklerinde, bu bölgenin kontrolünün Suriye hükümetine geri verilmesi olacağına inanıyoruz" dedi.

Suriye'nin Doğu Guta'ya bağlı Duma ilçesinde kimyasal silah düzenlediği iddiaları hakkında da açıklama yapan Lavrov, Rus ordusunun, Şam'ı suçlamak için Suriye'de kimyasal silahlı ciddi bir provokasyon hazırlandığı konusunda birçok kez uyarıda bulunduğunu söyledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HESMEN09 Nisan 2018 20:23

    sen neden çekilmiyorsun sen işgal ettiğin yerleri rejime ver o zaman.

  • HESMEN09 Nisan 2018 20:23

    olur emrin olur.bunlarada güvenmemek lazım derim.

  • FATİH İSLAMBUL09 Nisan 2018 18:56

    alırmısın torbada sucuğu biz oraları katil esada vermek için temizlemedik oraya suriyeliler yerleşecek ve yönetim onlarındır gerçek suriyelerin rusların iranın kuklası katil esedin deyil

  • Yorum09 Nisan 2018 16:39

    Esed gitmeden seçim yapılmadan türkiyede ki mültecilerin tamamı kalıcı olarak suriyeye dönmeden ve suriyedeki güvenlikleri garanti altına alınmadan abd fransız ve diğer ülke devletleri artı pkk ypg ve türevleri silah bırakıp ülkeyi terketmeden mümkün değil

  • demirkan 09 Nisan 2018 15:59

    ONUN İÇİNMİ O KADAR ŞEHİT VERDİK?. TÜRKİYE SAVAŞTA KAZANIR.MASADA KAYBEDER BU HEP BÖYLE OLMUŞTUR. ESED GAZ BOMBASI ATSIN. DİYEMİ TESLİM EDECEĞİZ?. ESED KENDİ NİYE KURTAR MAMIŞ?.

  • South Park09 Nisan 2018 14:42

    yani diyor ki esad tek kurşun bile sıkmadan buraları alsın. Muhalifleri de Türkiye'ye yollar. Bizdeki suriyeli 3 milyonken olur 5 milyon. Şu lavrov putinin sinsi sesidir. Kısaca bu laflar putinden.

  • demirkan 09 Nisan 2018 17:43

    KİBARCA BİR TEKLİF. ONLARCA ŞEHİT VERDİK. YOK ÖYLE YAĞMA. SURİYE Yİ HUZUR GELMEDEN ASLA OLMAZ. YOKSA PKK YA YPG YE TESLİM ETMİŞ OLURUZ.

  • Rusun niyeti09 Nisan 2018 14:10

    Evet bizim kiler Ruslar ve Suriyelilere çalıştı. Bakla ağızdan çıktı. RTE hala konuşuyor