BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'dan Afganistan'ın komşularına çağrı----

Rusya'dan Afganistan'ın komşularına çağrı

Rusya'dan Afganistan'ın komşularına çağrı
27 Ekim 2021 - 14:48 www.finansgundem.com

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Afganistan'a komşu olan ülkelere ABD ve NATO üslerine ev sahipliği yapmamaları çağrısında bulundu.


Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Afganistan'a sınırı olan ülkelerin temsilcilerinin yer aldığı bir toplantıda açıklamalarda bulundu.

Lavrov, yaptığı konuşmada, "Afganistan'a komşu ülkelere, Afgan topraklarından geri çekildikten sonra buralara yerleşmenin planlarını yapan ABD ve NATO güçlerinin askeri varlığına kendi topraklarında izin vermeme çağrısı yapıyoruz" dedi.

"Afganistan'daki teröristler ve suçlular, göçmen görünümünde komşu ülkelere sızabilirler ve sızıyorlar da" uyarısını yapan Lavrov, "Bu nedenle Afganistan’dan göç akınının kontrol altına alınması gerekiyor, bu da sadece Afganistan’ın içinde normal yaşam koşullarının sağlanması ile mümkün olabilir" ifadelerini kullandı.

Lavrov’un konuşma yaptığı söz konusu toplantıda Rusya, Çin, İran, Pakistan, Tacikistan, Türkmenistan ve Özbekistan’ın temsilcileri yer aldı.

Rusya'dan Afganistan açıklaması: Ters teper

 

Rusya İsrail'in hava saldırılarını engellemeyecek

 

Avrupa piyasasında kalmak için Rusya gaza indirim istiyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)