BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin'Rusya'daki tur satışlarının yüzde 70'inden fazlası Türkiye'ye'----

'Rusya'daki tur satışlarının yüzde 70'inden fazlası Türkiye'ye'

'Rusya'daki tur satışlarının yüzde 70'inden fazlası Türkiye'ye'
31 Ocak 2022 - 13:52 www.finansgundem.com

Rus Tur Operatörleri Birliği (ATOR) 2022 yaz sezonu için yapılan yurtdışı tur satışlarının yüzde 70’inden fazlasının Türkiye’ye yönelik olduğunu söyledi.


Lomidze, “Türkiye, erken rezervasyon kampanyası çerçevesinde en çok tercih edilen yer oldu. 2022 için yapılan satışların yüzde 70’inden fazlası buraya yönelik” dedi. Hem Türkiye hem de diğer yurtdışı güzergahlarında fiyatların artmaya devam ettiğini belirten Lomidze, bu nedenle erken rezervasyon indirimlerinin gündemde olduğunu kaydetti.

Lomidze, “En popüler erken rezervasyon bölgeleri Türkiye, Rusya, Yunanistan, Mısır, Kıbrıs. Ancak 2022 yazı erken rezervasyonlarında yurtdışındaki başlıca yer sadece tek bir ülke oldu, o da Türkiye” dedi. Lomidze, erken rezervasyon fırsatlarının 1 Ekim’de sunulmaya başladığını ekledi. Türkiye’nin yanı sıra Yunanistan, Karayip Denizi bölgesindeki ülkeler ve başka ülkelere erken rezervasyonlar yapılıyor.

4.çeyrekte turizm geliri • arttı

 

Turizmde 'kısa vade' rezervasyon dönemi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)