BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'da sahibinden satılık şirket ilanları arttı----

Rusya'da sahibinden satılık şirket ilanları arttı

Rusya'da sahibinden satılık şirket ilanları arttı
08 Nisan 2019 - 06:40 www.finansgundem.com

Rusya'nın en büyük seri ilan sitesi Avito’nun verilerine göre "sahibinden satılık şirket" ilanları bir yılda yüzde 33 arttı

Rusya’da ekonomik darboğaz mütelebbisleri zorluyor... Kurulu işlerini devreden şirketlerin sayısı artışa geçti. Ülkenin en büyük seri ilan sitesi Avito’nun verilerine göre, 2019 yılının ilk çeyreğinde “satılık şirket” ilanlarında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 33 artış kaydedildi. 

Business FM’in haberine göre, devredilen şirketlerin ortalama satış fiyatı ise aynı dönemde yüzde 14 azalarak 3,05 milyon rubleye (46 bin 600 dolar) geriledi.

Fiyatları en fazla düşen şirketler internet mağazaları (yüzde 52) oldu. Bu dönemde satışa çıkarılan internet mağazalarının ortalama fiyatı 385 bin ruble olarak kaydedildi.

Fiyatı en yüksek şirketler ise ortalama 12 milyon ruble ile tarım şirketleri.

Rusya’da en fazla hizmet, ticaret ve restorancılık sektörlerindeki şirketlerin satışa çıkarıldığı belirtiliyor. (turkrus.com)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)