BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'da O Ses skandalı----

Rusya'da O Ses skandalı

Rusya'da O Ses skandalı
29 Nisan 2019 - 06:27 www.finansgundem.com

O Ses Türkiye'nin çocuk versiyonu 'Ses Çocuk'ta ünlü pop şarkıcısı Alsu’nun kızı Mikella Abramova’nın seyirci oylarıyla kazanmasını “haksız” bulan halk ve müzik otoriteleri “Birincilik satın alındı” iddialarını ortaya attı

Tüm dünyada ilgi toplayan, Türkiye'de “O Ses” adıyla yayınlanan şarkı yarışmasının Rusya’daki çocuk versiyonu, kamuoyunda büyük tepki toplayan bir skandal ile noktalandı. Ünlü pop şarkıcısı Alsu’nun kızı Mikella Abramova’nın (fotoğrafta) seyirci oylarıyla kazanmasını “haksız” bulan halk ve müzik otoriteleri “Birincilik satın alındı” iddialarıyla ortalığı karıştırdı.

“Golos.Deti” (Ses. Çocuk) yarışmasının finalinde Mikella Abramova yüzde 56,5 oyla SMS ve telefon oylarıyla birinci ilan edildi. Müzik otoriteleri ve sosyal medyada görüş belirten seyircilerin ezici çoğunluğu ise, yüzde 27,9 oy ile ikinci ilan edilen Erjan Maksim’in objektif olarak birinci olması gerektiğini savundu.

Yarışmayı düzenleyen 1. kanal, tepkiler üzerine oy sonuçlarının ayrıntısını açıkladı. Bunun üzerine bazı yayın organları, şarkıcı Alsu’nun kızı için 109 bin SMS, 36 bin 500 telefon oyu verildiğini, ücretli olan bu oyların “bir merkezden organize edildiğini” ve bunun için 7 milyon ruble harcandığını hesapladı.

Sonucun iptal edilmesi isteklerini 1. kanal yönetimi reddederken, ünlü sunucu Maksim Galkin dahil pek çok kişi “yarışmaya hile karıştığını” savunarak sonucu protesto etti. (turkrus.com)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)