BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'da kanlı okul baskını!----

Rusya'da kanlı okul baskını!

Rusya'da kanlı okul baskını!
03 Şubat 2014 - 12:12 www.finansgundem.com

Rusya'nın başkenti Moskova'da silahlı okul baskını: Ölü ve rehineler var

Rusya'nın başkenti Moskova, silahlı okul baskınıyla güne başladı. 20 kadar öğrencinin rehin alındığı ve bir güvenlik görevlisinin vurulduğu olayda, saldırganın okulun öğrencilerinden biri olduğu ortaya çıktı.

Moskova’daki dramatik okul baskını olayı sabah saatlerinde 263 nolu ortaokulda yaşandı. Moskova polisinin açıklamasına göre okula elinde tabancayla gelen bir kişi, içeri girmesini engellemeye çalışan korumalara ateş açtıktan sonra biyoloji dersinin devam ettiği sınıfa daldı. Burada 20 kadar öğrenci ve öğretmeni rehin alan saldırgan hiçbir talepte bulunmadan güvenlik güçlerinin gelmesini beklemeye başladı.

Okulun çevresini saran güvenlik güçlerinin müdahalesi sonucu tüm rehineler serbest bırakıldı ve saldırgan etkisiz hale getirildi. Ancak saldırganın baskın sırasında yaraladığı güvenlik görevlisi Sergey Bujoyev hastanede hayatını kaybetti.

Baskın olayından ilk gelen haberlerde saldırganın bir öğrencinin velisi olduğu söylenmişti ancak ilerleyen dakikalarda saldırıyı düzenleyen kişinin üst sınıflardan bir öğrenci olduğu anlaşıldı.

Saldırganın bu eylemi neden gerçekleştirdiği henüz bilinmiyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)