BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaRusya'da İş dünyasının yüzde 86'sı korkuyla yaşıyor----

Rusya'da İş dünyasının yüzde 86'sı korkuyla yaşıyor

Rusya'da İş dünyasının yüzde 86'sı korkuyla yaşıyor
07 Kasım 2018 - 08:51 www.finansgundem.com

Yapılan bir araştırma, Rusya'da iş dünyasının büyük bölümünün ABD'nin yaptırımlarından dolayı endişe duyduğunu ortaya koydu

Adizes Enstitüsü'nün anketine katılan işadamlarının yüzde 86'sı ABD'nin yaptırımlarına dahil olmaktan çekindiklerini söyledi.

RBK'nın haberine göre araştırma, büyük ölçekli Rus şirketlerinin sahipleri ve üst düzey yöneticileri olan binden fazla kişiyle görüşülerek yapıldı.

Ankete sanayi, inşaat, ulaşım, finans, IT ve sağlık sektörlerindeki şirketlerin temsilcileri katıldı.

Anket katılımcılarının yüzde 95'i nisan ayında yürürlüğe giren yeni yaptırımlardan, ruble kurundaki dalgalanmalardan dolayı olumsuz etkilendiklerini söyledi.

Şirket temsilcilerinin yüzde 14'ü yaptırımlara dahil olmaktan korkmadıklarını, yüzde 86'sı yaptırımlardan dolayı endişe duyduklarını belirtti.

Ankete göre Rusya iş dünyası, gerçekleşmesi en muhtemel senaryo olarak, Rus şirketlerinin Batı'nın ürünlerine ve teknolojilerine erişimlerinin yaasklanması ihtimalini görüyor.(Turkrus)

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)