BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'da atmosferik basınç rekoru----

Rusya'da atmosferik basınç rekoru

Rusya'da atmosferik basınç rekoru
24 Kasım 2023 - 13:41 www.finansgundem.com

Rusya'da Phobos meteoroloji merkezinin önde gelen uzmanı Evgeny Tishkovets, Telegram kanalında cuma sabahı saat 06.00’daki barometre okumalarının 719,7 milibar ile 50 yıl öncesinin rekorunun kırıldığını bildirdi

Moskova’da 50 yıllık hava basıncı rekoru kırıldı. Phobos meteoroloji merkezinin önde gelen uzmanı Evgeny Tishkovets, “Kuzey Atlantik siklonunun merkezine yakınlığı nedeniyle başkentin barometrelerinin değerleri düşmeye devam ediyor ve Moskova saatiyle 06.00’da bu değerler 719,7 mmHg (milimetre cıva) ulaştı. Böylece, 1973’ten bu yana 722,3 milimetre cıva değeri ile tutulan bir önceki minimum sıcaklık rekoru kırılmış oldu” dedi.

Tahminci, önümüzdeki saatlerde atmosfer basıncının düşmeye devam edeceğini ve normalin 30 birim altında 717 milibar ulaşacağını kaydetti.

Rusya’da en yüksek hava basıncı 1968’de 1083,8 milibar olarak kayıtlara geçmişti.

Bir yerde yüksek basınç meydana geldiğinde mevcut hava alçalırken havanın bulunduğu ortam ise soğumaya başlıyor. En yüksek hava basıncı ise kış mevsiminde soğuk hava ile meydana geliyor.(Gazetemru)

İstanbul için bir uyarı da AKOM'dan

 

Rusya: Başkente yapılacak saldırı engellendi

 

AB'den Rusya'yı üzecek haber: Petrol tankerleri engellenebilir

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)