BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya, Ukrayna'ya dava açtı----

Rusya, Ukrayna'ya dava açtı

Rusya, Ukrayna'ya dava açtı
24 Temmuz 2023 - 06:32 www.finansgundem.com

Rusya Soruşturma Komitesi tarafından Ukrayna'nın misket bombalarıyla saldırısı sonrası ölen Rus haber ajansı RİA Novosti muhabiri Rostislav Juravlev için dava açtı.


Rusya Soruşturma Komitesinden, Rostislav Juravlev'in Zaporijya'da yaşanan saldırıda hayatını kaybetmesine ilişkin RİA Novosti'ye açıklama yapıldı.

Açıklamada, "Rusya Soruşturma Komitesi, Zaporijya bölgesinde bir grup Rus gazetecinin bombardımana maruz kalması üzerine cezai dava açtı." ifadesine yer verildi.

Rusya Savunma Bakanlığı, dün yaptığı açıklamada, Ukrayna ordusunun Zaporijya'ya yönelik misket bombalarıyla gerçekleştirdiği saldırıda Juravlev'in öldüğünü, üç gazetecinin de yaralandığını bildirmişti.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Ukrayna'ya misket bombası temin edenlerin de Juravlev'in ölümünden sorumlu olduklarını belirterek, "Rus gazeteciye yönelik bu vahşi katliamı yapanlar, kaçınılmaz olarak hak ettikleri cezayı alacaklar." ifadesini kullanmıştı.

Katar'dan BAE'ye yeni büyükelçi

 

Cezayir'de kırmızı alarm: Termometreler 50 dereceyi gördü

 

Yunanistan'da orman yangını

 

İspanya'da beklenen oldu: Sandıktan koalisyon çıktı

 

Azerbaycan'da FETÖ operasyonu: Parti lideri gözaltında

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)