BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya: Ukrayna'ya ait 1612 askeri altyapı tesisi imha edildi----

Rusya: Ukrayna'ya ait 1612 askeri altyapı tesisi imha edildi

Rusya: Ukrayna'ya ait 1612 askeri altyapı tesisi imha edildi
03 Mart 2022 - 12:53 www.finansgundem.com

Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Ukrayna'da toplam 1612 askeri altyapı tesisinin imha edildiğini bildirdi.

İgor Konaşenkov, Mariupol kenti etrafındaki kuşatma çemberinin daraldığını aktardı, "Rus askeri güçleri, Balakliya kentinin yanı sıra Vinogradnaya, Sartaka, Vodyanoe, Çistopolye, Novopoltavka yerleşim birimlerini kontrol altına aldı" açıklamasını yaptı.

Sözcü Konaşenkov, başkentin Lysa Hora bölgesindeki bir teknolojik radyo televizyon merkezini vurdukları bilgisini paylaştı.

Konaşenkov, "Operasyonun başlamasından bu yana toplam 1612 askeri altyapı tesisi imha edildi. Bunların arasında Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'ne ait 62 komuta ve iletişim merkezi, 39 'S-300' hava savunma sistemi, 'Buk M-1' ve 'Osa', 52 radar istasyonu bulunuyor" dedi.

Konaşenkov, Ukrayna ordusuna ait toplam 62 uçak, 606 tank ve zırhlı araç, 67 çok namlulu roketatar, 227 havan topçusu, 405 özel askeri araç ve 53 insansız hava aracının (İHA) imha edildiğini belirtti.

Rusya Çernigiv'deki yakıt depolarını vurdu

Ukrayna Acil Durumlar Servisinden yapılan açıklamada, Çernigiv'deki yakıt depolarının Rus ordusunca vurulduğu ve depolarda yangın çıktığı bilgisi paylaşıldı. Açıklamada, deponun 5 bin metreküplük dizel yakıt bulunan bölümünün yandığı, yangının söndürülmesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Yangının neden olduğu siyah dumanın tüm şehirden görüldüğü kaydedildi.

AB'den Ukrayna'ya 500 milyon euroluk insani yardım

 

DSÖ’den 'Ukrayna' uyarısı: Vakalar patlayacak!

 

Rus gizli belgelerinde operasyon tarihi!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)