BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya-Ukrayna arasındaki müzakereler yeniden mi başlayacak?----

Rusya-Ukrayna arasındaki müzakereler yeniden mi başlayacak?

Rusya-Ukrayna arasındaki müzakereler yeniden mi başlayacak?
18 Haziran 2022 - 14:06 www.finansgundem.com

Rusya-Ukrayna arasındaki savaş 4. ayını tamamlamak üzereyken, yarıda kalan müzakereler hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

24 Şubat'ta başlayan Rusya-Ukrayna savaşında taraflar birçok kez müzakere masasına oturmuş ancak bir sonuç çıkmamıştı.

Uzun süredir ara verilen müzakere görüşmelerine dair yeni bir gelişme yaşandı. Ukrayna heyetinin başkanı David Arakhamia, Ukrayna ile Rusya arasındaki müzakere görüşmelerinin Ağustos ayının sonlarına doğru yeniden başlayabileceğini belirterek, “Açık kaynaklardan gördükleri için planlarımızı Ruslarla paylaşmak istemiyoruz ama belli alanlarda karşı taarruza geçeceğimizi düşünüyorum” dedi.

Sözcü'de yer alan habere göre, Rus birliklerinin 24 Şubat’tan önceki konumlarına dönmeleri durumunda Rusya ile asgari bir anlaşma yapılabileceğini ifade eden Arakhamia, “İstanbul’da önerilene benzer bir siyasi anlaşma düşünebiliriz. Örneğin Kırım meselesine birkaç yıl değinmeyecektik. Bunu askeri olarak değil, diplomatik olarak yapardık” dedi.

Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Danışmanı Mihail Podolyak tarafından Mayıs ayında yapılan açıklamada, Rusya ile müzakere görüşmelerinin askıya alındığı duyurulmuştu. Öte yandan Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, iki ülke arasındaki müzakere görüşmelerinin Rusya'nın durumundan dolayı gerçekleşmediğini açıklamıştı.

Avrupa'da raflar boşaldı

 

Putin'den nükleer silah çıkışı: Herkes, neye sahip olduğumuzu bilmeli

 

Macron: Zelenskiy bir yerde Rusya ile müzakere etmek zorunda

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)