BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya uçak iddiasını yalanladı----

Rusya uçak iddiasını yalanladı

Rusya uçak iddiasını yalanladı
22 Ocak 2016 - 20:37 www.finansgundem.com

Rusya Savunma Bakanlığı Resmi Temsilcisi İgor Konaşenkov, Türkiye'nin Rus savaş uçağını vurduğuna dair haberleri yalanladığını bildirdi.

Konaşenkov konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda, "Bu haberler kesinlikle yalan. Suriye'de terör altyapılarını yok etme görevini yerine getiren tüm uçaklarımız hava üslerine sorunsuz geri döndüler" dedi.

Konaşenkov, Savunma Bakanlığı tarafından "Hmeymim" havaalanında düzenlenen basın turunda 50'ye yakın yabancı gazetecinin bulunduğunu bu yüzden böyle bir olayı saklamanın mümkün olmadığının altını çizdi.

TÜRKİYE DE YALANLAMIŞTI
Cilvegözü Sınır Kapısı'nın hemen karşısında bulunan İdlib'e bağlı Babulhava ile Sarmada ilçeleri arasında bir Rus savaş uçağının düştüğü iddia edilmişti.

Pakistanlı bir muhabire dayandırılan iddiada "Rus uçağının Türkiye sınırında bulunan bir bölgeyi vurduktan sonra düşürüldü" deniyordu.

ASKERİ KAYNAKLAR VE SURİYE'DEKİ MUHALİFLER DOĞRULAMADI
Habertürk TV Ankara büronun ulaştığı askeri kaynaklar ise, "Bize böyle bir bilgi ulaşmadı, uçak düşürüldüyse de Türkiye ile ilgisi yok" dedi. Suriye'deki muhalifler de bu iddiayı yalanladı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)