BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem“Rusya stratejisini değiştirmek zorunda kaldı”----

“Rusya stratejisini değiştirmek zorunda kaldı”

“Rusya stratejisini değiştirmek zorunda kaldı”
19 Mart 2022 - 13:46 www.finansgundem.com

Ukrayna'nın Rus güçler karşısında geri adım atmaması, Rusya'yı operasyonel yaklaşımını değiştirmeye zorladı.

İngiltere Savunma Bakanlığı bugün Ukrayna’da devam eden savaş durumuna ilişkin savunma istihbaratı güncellemesinde bulundu.

Sözcü'de yer alan habere göre, açıklamada, “Birleşik Krallık ve uluslararası ortaklarımız Ukrayna’yı desteklemek için birleşti. Birleşik Krallık hükümeti Ukrayna’ya bir dizi ekonomik, insani ve savunma amaçlı askeri yardım sağlıyor. Rusya ve Belarus’a ek yaptırımlar uyguluyor” denildi.

Rusya, direniş karşısında şaşkına döndü.

Ayrıca Ukrayna’nın savunmasının Rusya’nın beklemediği kadar güçlü olması nedeniyle Rusya’nın şaşırdığı belirtilen açıklamada, “Kremlin şu ana kadar ana hedeflerine ulaşamadı. Ukrayna direnişinin ölçeği ve kuvveti karşısında şaşkına döndü. Rusya operasyonel yaklaşımını değiştirmek zorunda kaldı ve şimdi bir yıpratma stratejisi izliyor. Bunun, sivil kayıpların artması, Ukrayna altyapısının tahrip edilmesi ve insani krizin yoğunlaştırılmasıyla sonuçlanan ve ayrım gözetmeyen ateş gücü kullanımını içermesi muhtemeldir” ifadeleri kullanıldı.

Rus medyasının Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kontrolü altında olduğu vurgulanarak, “Putin, Rus yerel medyası üzerindeki kontrolünü güçlendirdi. Kremlin, anlatıyı kontrol etmeye, operasyonel problemlerden uzaklaşmaya ve Rus halkından yüksek zayiat sayılarını gizlemeye çalışıyor” denildi.

İngiltere, Rus televizyon kanalının lisansını iptal etti

 

Ukrayna, Rusya'nın kayıplarını açıkladı

 

Zelenskiy: Ukrayna ile anlamlı müzakere Rusya için tek şans

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)