BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya Konsolosluğu'ndan gözaltı açıklaması----

Rusya Konsolosluğu'ndan gözaltı açıklaması

Rusya Konsolosluğu'ndan gözaltı açıklaması
11 Ağustos 2018 - 07:32 www.finansgundem.com

Kırım'dan salla İstanbul Boğazı'na kadar gelen ve gözaltına alınan Rus gezginler için Rusya'nın İstanbul Başkonsolosluğu'ndan açıklama yapıldı

Rusya’nın İstanbul Başkonsolosluğu’ndan bir kaynak, Russia Today (RT)’e yaptığı açıklamada Kırım’dan salla yola çıkarak İstanbul Boğazı’na giriş yapan Rus gezginler Vladimir Likhaçev ve Yuriy Burlak’ın gözaltına alınmasını yorumladı.

Kaynak, ‘Dün akşam saat 22'de Türk ilgili birimlerden iki Rus vatandaşı olan Vladimir Likhaçev ve Yuriy Burlak'ın gözaltına alındığı haberini aldık. Bunun üzerine olayın detaylarını öğrenmek için tez bir vakitte vatandaşlarımızı aradık ve Türk sahil güvenlik birimiyle irtibata geçtik' ifadelerini kullandı.
Şu an sorunun çözüm yollarını aradıklarını kaydeden kaynak, ‘Türk yetkililer, vatandaşlarımızın Rusya'ya dönüş biletlerini sunmaları durumunda Türkiye'de yasal olarak konaklamaları için gereken işlemleri başlatmaya hazır' dedi.

Yaptığı açıklamada bu bilgiyi doğrulayan Yuriy Burlak da Rusya'ya dönüş biletlerini artık aldıklarını, ama hala İstanbul Emniyeti'ne bağlı Deniz Liman Şube Müdürlüğü'nde tutulduklarını dile getirdi. (Sputnik)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)