BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem"Rusya ile ilişkimizi gözden geçireceğiz"----

"Rusya ile ilişkimizi gözden geçireceğiz"

Rusya ile ilişkimizi gözden geçireceğiz
10 Ağustos 2013 - 01:43 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Barack Obama, Rusya ile ilişkilerin durdurulacağını ve yeniden gözden geçirileceğini söyledi






ABD Başkanı Obama, bugün düzenlenen basın toplantısında medya mensuplarının ABD ile Rusyailişkileri hakkındaki sorularını yanıtladı. İki ülke arasındaki ilişkilerin son zamanlarda zorlaştığının farkında olduğunu söyleyen Obama, Putin'in Rusyadevlet başkanlığına yeniden seçilmesi öncesinde ilişkilerin gelişmekte olduğunu ifade etti. Obama, Putin'in başa gelmesi sonrasında ise Suriye ve insan hakları konularını da içeren "birtakım farklılıkların ortaya çıktığını" dile getirdi. Obama ayrıca mevcut koşullar altında ve Putin'in "geriye dönük düşünce yapısı dolayısıyla" Rusya ile ilişkilerin durdurulacağını ve yeniden gözden geçirileceğini ifade etti. Obama, Putin'i ülkeleri arasındaki gerilen ilişkilerde "geriye yönelik değil, ileri odaklı düşünmesi" yönünde teşvik ettiğini söyledi.

Eski ABD Ulusal Güvenlik Ajansı'na (NSA) ait gizli denetleme sistemlerinin bilgisini sızdıran eski NSA çalışanı Edward Snowden hakkında da konuşan ABDBaşkanı Barack Obama, "Snowden'in bir vatansever olduğunu düşünüyor musunuz" şeklindeki soruya, "Düşünmüyorum" cevabını verdi.

Obama ayrıca, "3 ağır suçla suçlanan Snowden eğer doğru bir şey yaptığına inanıyorsa, her Amerikan vatandaşı gibi buraya gelip avukatı ile birlikte mahkeme karşısına çıkarak kendisini savunur" şeklinde konuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)