BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya düşürdükleri ABD İHA'sının peşinde----

Rusya düşürdükleri ABD İHA'sının peşinde

Rusya düşürdükleri ABD İHA'sının peşinde
17 Mart 2023 - 01:00 www.finansgundem.com

Sivastopol merkezli ForPost sitesi, önceki gün denize düşen ABD’ye ait MQ-9 Reaper insansız hava aracının (İHA) Karadeniz’de, Sivastopol açıklarında 900 metre derinlikte bulunduğunu yazdı.

ForPost’un Rusya Savunma Bakanlığı’na yakın ve operasyonun detaylarına aşina olan bir kaynağa dayandırdığı habere göre önceki denize düşen ABD’ye ait İHA, Sivastopol yakınlarında bulundu.

Sputnik'in haberden aktardığına göre, ABD’nin keşif hava aracının düştüğü bölgede Rus Donanması kuvvetleri görev yapıyor. Haberde ayrıca Amerikan İHA’sının bir sualtı robotunun yardımıyla Güney Akım doğalgaz boru hattının derin deniz kolunun yakınında 850-900 metre derinlikte bulundu.

Daha önce Rusya Savunma Bakanlığı, Karadeniz üstünde ABD’ye ait MQ-9 tipi bir insansız hava aracının saptanmasının ardından savaş uçaklarını havalandırdıklarını ve önleme uçuşu gerçekleştirdiklerini belirtmişti. Rus yetkililer, MQ-9 hava aracının düşmesine sebep oldukları suçlamalarını reddediyor.

Yunanistan'da tren kazası protestoları: Hayat felç oldu

 

ABD, Hint Pasifik bölgesinde gerekli adımları atacak

 

Macron tartışmalı emeklilik reformunda ısrarcı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)