BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya: Donetsk'teki Zaytsevo yerleşim birimini ele geçirdik----

Rusya: Donetsk'teki Zaytsevo yerleşim birimini ele geçirdik

Rusya: Donetsk'teki Zaytsevo yerleşim birimini ele geçirdik
06 Ekim 2022 - 16:40 www.finansgundem.com

Ülkesinin savaştaki eylemlerine ilişkin bilgi veren Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Ukrayna'nın Donetsk bölgesindeki Zaytsevo yerleşim birimini kontrol altına alındıklarını duyurdu

Ukrayna'nın Kupyansk yönündeki saldırılarının püskürtüldüğünü söyleyen İgor Konaşenkov, buradaki çatışmalarda 120'den fazla Ukraynalı askerin etkisiz hale getirildiğini, 5 tank, 12 zırhlı araç ile 14 otomobilin yok edildiğini ileri sürdü.

Konaşenkov, Harkiv bölgesinde Ukrayna'ya ait 2 sabotaj ve keşif grubunun etkisiz hale getirildiğini belirterek "Artyomovsk yönünde müttefik kuvvetlerin saldırıları sonucunda Donetsk Halk Cumhuriyeti'ndeki Zaytsevo yerleşim birimi kurtarıldı. Burada 120'den fazla Ukraynalı asker etkisiz hale getirilirken 3 piyade savaş aracı yok edildi" diye konuştu.

Son 24 saatte 4 mühimmat deposu vuruldu

Son 24 saatte Ukrayna güçlerine ait 8 yönetim merkezinin vurulduğunu, 4 mühimmat deposunun da yok edildiğini aktaran Sözcü Konaşenkov, 2 savaş uçağı ile 9 insansız hava aracının düşürüldüğünü dile getirdi.

Konaşenkov, "Bugüne kadar Ukrayna'ya ait 315 uçak, 157 helikopter, 2 bin 160 insansız hava aracı, 379 hava savunma füze sistemi, 5 bin 412 tank ve zırhlı araç, 862 çok namlulu roketatar, 3 bin 452 obüs ve havan topu, 6 bin 316 özel askeri araç imha edildi" dedi.

Ukrayna peşlerine düştü: Muhbir avı!

 

Pink Floyd'un solisti: Ukrayna'nın ölüm listesindeyim

 

Ukraynalı mültecileri evinde ağırlayanlara 150 euro yardım

 

Ukrayna'da radyasyon tehdidi: Halka iyot tabletleri dağıtıldı

 

Donetsk'te sürpriz gelişme

 

Donetsk güçlü patlamalarla sarsıldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)