BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya Başbakanı Türkiye'ye geliyor!----

Rusya Başbakanı Türkiye'ye geliyor!

Rusya Başbakanı Türkiye'ye geliyor!
07 Temmuz 2018 - 12:49 www.finansgundem.com

Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Temmuz'da gerçekleşecek yemin törenine katılacak.

Rusya'dan yapılan açıklama göre Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Temmuz'da gerçekleşecek yemin törenine katılacağı bildirildi.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, 24 Haziran seçimindeki Cumhurbaşkanı Seçimi'ni kazanan Erdoğan, TBMM'de 9 Temmuz Pazartesi günü saat 16.00'da yemin edecek. 

Yeminin ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçiş töreni düzenlenecek. 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Muzaffer sarıkaya07 Temmuz 2018 23:53

    Türkiyenin Rusya ile dostluk ilişkileri artırılmalı , eğri oturalım doğru konuşalım Türkiyenin zor günlerinde bizimle beraber oldular.Bu da bir gerçek eğer Rusya bugün suriyede olmasaydı Suriye batılı güçler tarafaından tamamen işgal edecekti yani bir yerde panzehir görevini görüyorlar.Bence Rusya ile Türkiye arasında vizeler felan kalkmalı , yıllardır batı ülkeleriyle dostluk kurtmaya çalıştık ama sonuç ortada , tek ingiltere Türkiyeye karşı ılımlı yani kim sana yakınsa dostluk geliştirilmeli.