BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusların yurtdışı seyahatleri ikiye katlandı! İlk tercih Türkiye----

Rusların yurtdışı seyahatleri ikiye katlandı! İlk tercih Türkiye

Rusların yurtdışı seyahatleri ikiye katlandı! İlk tercih Türkiye
22 Temmuz 2023 - 14:30 www.finansgundem.com

Yapılan bir araştırmaya göre Ruslar yurtdışı seyahatlerini iki kattan fazla artırdı. Araştırmada Rus turistlerin en çok tercih ettiği ülke Türkiye oldu

Rusya’nın dev cep telefonu operatörlerinden MTS’in araştırmaları, Rusların 2023’te yurt dışına seyahatlerini iki kattan fazla artırdığını gösterdi.

2023’te Rusya’dan yurtdışına gidenlerin en çok Türkiye, Tayland ve Çin’i tercih ettiği gözlemlenirken, Türkiye’nin Rusların yurtdışı seyahatleri açısından Belarus’un önünde olduğu vurgulandı.

Ocak-Haziran 2023 dönemindeki Rus turist akışının 2022’nin ilk yarısına göre yüzde 70 daha yüksek olduğu kaydedildi.

Uzmanlar, bu yılın ocak-haziran döneminde yurt dışına yapılan toplam seyahat sayısının yıllık bazda bir buçuk kat artış gösterdiğine vurgu yaparken, ayrıca Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) dışı ülkelere yapılan seyahatlerin yüzde 65 artış gösterdi.

Bu dönemde Tayland’a yapılan turistik gezi sayısı 12 kat artarken, Tayland’ın tüm popüler destinasyonlar arasında en hızlı büyüyen ülke olduğu ifade edildi.

Çin’e Rus turist akışı raporlama döneminde iki katına çıkarken, çalışma, İtalya, Almanya, Fransa, Finlandiya ve İspanya’ya Rusya’dan seyahat eden Rus turist sayısının toplamın yüzde 5’inden fazlasını oluşturduğuna da dikkat çekti. (Gazetemru)

Rusların Türkiye'de tatil talebi arttı

Rus turistlerden Türkiye'deki fiyatlarla ilgili şikayet

Rus turist için iki önemli engel!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)