BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusların Türkiye turu talebine 'seçim' etkisi----

Rusların Türkiye turu talebine 'seçim' etkisi

Rusların Türkiye turu talebine 'seçim' etkisi
29 Mayıs 2023 - 14:57 www.finansgundem.com

Rusların cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sona ermesiyle birlikte Türkiye turu taleplerinde keskin artış yaşandığı bildirildi.

Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki zaferinden sonra kitlesel olarak Türkiye’ye tur rezervasyonu yapmaya başladığı belirtilirken, Rus seyahat acentelerinden alınan bilgiye göre talep sayısının gün içerisinde iki ila üç kat arttığı vurgulandı.

Gazetemru'da yer alan habere göre seyahat acenteleri, çok sayıda turistin seçimlerin bitmesini ve ülkede istikrarın sağlanmasını beklediğini açıklarken, Ruslar için asıl endişenin seçimlerde mücadele veren her iki tarafın destekçilerinin olası sokak protestoları olduğu belirtildi.

Turizm uzmanları, birçok Rus tatilcinin aslında uzun süredir hangi şehre ve otele gideceklerine karar verdiğini, ancak satın alma işlemini seçim sonrasına ertelediğini kaydetti.

Uzmanlar, bazı gezginlerin satın alma işlemini ertelemesi yüzünden tur maliyetinin yaklaşık yüzde 10 ila 15’ini kaybettiğini hatırlatırken, şimdi yüksek talep nedeniyle kısmen fiyat artışları yaşanabileceği konusunda uyardı.

Zengin Ruslar döndü, kiralar fırladı

 

İşte Rusların görmek istediği dolar kuru

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.29 Mayıs 2023 21:06

    BÜYÜK BİR KISMI ANTALYA İSTANBULDA EV SATIN ALAN RUSLARIN YANINDA KALIRLARSA TURİZM GELİRİNE KATKISI OLMAZ OTELLERDE KALMALARI SAĞLANMALI