BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRus muhalif Navalny açlık grevine son verdi----

Rus muhalif Navalny açlık grevine son verdi

Rus muhalif Navalny açlık grevine son verdi
23 Nisan 2021 - 15:59 www.finansgundem.com

Sosyal medya üzerinden açıklamada bulunan Rus muhalif Aleksey Navalny, sağlık sorunları nedeniyle kendi seçtiği doktora görünme talebinden vazgeçmediğini, ancak başladığı açlık grevine son verme kararı aldığını duyurdu.

Rus muhalif Navalny, bulunduğu hapishanede gereken tıbbi yardımı almadığı gerekçesi ile başladığı açlık grevine son verdi.

Navalny daha önce sırt ağrısı ve bacaklarında uyuşukluk hissettiğini belirtmesi ardından, cezaevinden her gün muayene edildiği bir hastaneye sevk edildi. Doktorlar Navalny’ın durumunun ‘tatmin edici’ olduğunu söylüyor.

Navalny yargılandığı dolandırıcılık davasında ertelenen cezası, şartlı tahliye koşullarını ihlal etmiş olması nedeni ile şubat ayında hapis cezasına çevrilmişti.

Rus muhalif şartlı tahliye koşullarını ihlal etmiş olması yüzünden, Rusya’daki bir iç hat uçuşunda sinir gazı ile zehirlendiği şüphesi ile tedavi olduğu Almanya’dan hemen dönüşünde havaalanında gözaltına alınmıştı.

Rusya’da 'Navalny' protestoları: Çok sayıda gözaltı

 

Rusya'ya Navalny tepkisi büyüyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)