BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRus kozmonotların kıyafetleri olay oldu!----

Rus kozmonotların kıyafetleri olay oldu!

Rus kozmonotların kıyafetleri olay oldu!
19 Mart 2022 - 11:52 www.finansgundem.com

Rus uzay ajansı Roscosmos tarafından Uluslararası Uzay İstasyonu’na (ISS) dün gelen 3 kozmonotun kıyafetleri, dünya basınında gündem oldu.


Dünya basınında “Rus kozmonotlar ISS'de Ukrayna bayrağının renklerini giyiyor” başlıkları yer alırken Rus kozmonot Sergey Korsakov, Oleg Artemyev ve Denis Matveyev, ISS’e ulaştıklarında bu konuda açıklama yapmadı.

ISS’ten canlı bağlanan kozmonotlardan Oleg Artemyev’e kıyafetleri sorulunca, Artemyev her kozmonotun kıyafetini kendisinin seçtiğini belirterek ellerinde çok fazla sarı renkli malzeme olduğu için bu renkte karar kıldıklarını ifade etti.

İSTASYONDA 5 RUS, 4 ABD’Lİ VE 1 ALMAN ASTRONOT OLDU

Rus uzay ajansı Roscosmos kozmonotları Oleg Artemyev, Denis Matveyev ve Sergey Korsakov, dün yerel saatle 20.55'te Soyuz MS-21 uzay aracıyla Kazakistan'daki Rus yönetiminde olan Baykonur fırlatma tesisinden başarıyla uzaya gönderildi. Kozmonotlar, üç saatlik sorunsuz yolculuktan sonra yörüngedeki ISS’te bulunan iki Rus, dört Amerikalı ve bir Alman astronota katıldı.

SpaceX'den uzaya 53 Starlink uydusu

 

En zor görev: Rus uzay aracını Dünya'ya döndürecek!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)