BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRus doktor: Yeni korona virüs sonsuza dek bizimle kalacak----

Rus doktor: Yeni korona virüs sonsuza dek bizimle kalacak

Rus doktor: Yeni korona virüs sonsuza dek bizimle kalacak
18 Nisan 2020 - 18:44 www.finansgundem.com

Rus tıp doktoru Myasnikov, SARS-CoV-2 adlı yeni korona virüsün ‘sonsuza dek bizimle kalacağı’ açıklamasını yaptı. Myasnikov, yeni korona virüsün de zamanla insanların yıllardır bir arada olduğu virüslerin arasına katılacağını söyledi.

Rusya’da yeni korona virüsün yayılımını izlemek ve veri toplamak için oluşturulan genel merkezin başındaki Dr. Aleksandr Myasnikov, “SARS-CoV-2 virüsünün, insanların yıllardır birlikte var olabildiği virüs ve bakterilerden birisi haline gelmesi için insanlığın ona karşı kolektif bağışıklık ya da sürü bağışıklığı geliştirmesi gerekiyor” dedi.

Sputnik'te yer alan habere göre, bunun için dünya nüfusunun yaklaşık yüzde 60’ının bu virüse yakalanıp iyileşmesinin gerekli olduğunu belirten Rus doktor, şöyle devam etti:

“Bunun kulağa hoş gelmediğini biliyorum, ancak trajik bir tabloya baktığımız da söylenemez. Karşı karşıya olduğumuz hastalığı pek çok kişi belli belirsiz semptomlarla, hatta kimi zaman fark etmesi mümkün olmayacak şekilde geçiyor. Virüsün yayılma konusundaki ‘becerisi’ de buradan geliyor.”

Yeni korona virüsün ‘sonsuza dek bizimle olacağını’ ve insanların tümünün bağışıklık kazanacağı zamana dek vaka sayılarında düşüşlerle patlamalara tanık olabileceğimizi söyleyen Dr. Myasnikov, “Bir süre daha geçmişte görülmemiş bir deneyin içinde yaşıyormuşuz hissi veren yaşantılar süreceğiz” diye ekledi.

İsrail'de virüsten hayatını kaybedeceklere vedalaşma imkanı

İngiltere'de bir günde 888 kişi yaşamını yitirdi

ABD'de bir günde 3 bin 800 kişi hayatını kaybetti

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)