BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporRumenler'den çılgın iddia----

Rumenler'den çılgın iddia

Rumenler'den çılgın iddia
29 Mayıs 2013 - 21:39 www.finansgundem.com

Rumen basını, Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk'in başında bulunan Mircea Lucescu ile ilgilendiğini iddia etti

Aykut Kocaman ile yollarını ayıran Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk'in başında bulunan Mircea Lucescu ile ilgilendiği iddia edildi.
Rumen basınında yer alan haberlerde uzun süredir Ukrayna ekibini çalıştıran deneyimli teknik direktörün tekrar Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı belirtildi.
Yakın zamanda kulübüyle sözleşmesini yenilemesine karşın değişiklik arayışında olduğu ifade edilen Lucescu'nun geçmişte önemli başarılar yaşadığı Türkiye'ye dönebileceği vurgulandı.
Haberde Dirk Kuyt, Raul Meireles gibi yıldız isimlere sahip sarı-lacivertlilerin Rumen teknik adama istediği kadroyu oluşturması için 200 milyon euro'luk bütçe ayıracağı belirtilirken; Fenerbahçe'yi Avrupa'nın zirvesine taşımak için uygun ismin Lucescu olduğunu düşünen isteyen başkan Aziz Yıldırım'ın, deneyimli çalıştırıcı sayesinde bu başarıyı yakalayabileceği ifade edildi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)