BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRuhani'den Erdoğan'a çağrı: ABD küstahlığına birlikte karşı koyalım----

Ruhani'den Erdoğan'a çağrı: ABD küstahlığına birlikte karşı koyalım

Ruhani'den Erdoğan'a çağrı: ABD küstahlığına birlikte karşı koyalım
04 Ocak 2020 - 21:11 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İranlı mevkidaşı Ruhani arasındaki telefon görüşmesinin detayları ortaya çıkıyor. Alınan bilgiye göre Ruhani, Erdoğan'a ABD'nin küstah eylemlerine birlikte karşı koyma çağrısı yaptı

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmede, Ankara'ya ABD'nin küstah eylemlerine karşı birlikte mücadele etme teklifinde bulunduğu bildirildi.

İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani'nin Irak'ın başkenti Bağdat'ta bir ABD saldırısı sonucu öldürülmesinin ardından yapılan diplomatik temaslar sürüyor.
Bu kapsamda Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Ruhani, Erdoğan'a, 'ABD'nin küstah eylemlerine birlikte karşı koyma' çağrısında bulundu. Ruhani Erdoğan'a hitaben, "Saldırgan bir eyleme karşı sessizliğimiz, daha saldırgan eylemlere girişmek için daha fazla gözdağı verilmesine neden olabilir" dedi.

Bağdat'ta ABD Büyükelçiliği yakınına füzeli saldırı

 

İran'da cami kubbesine intikam bayrağı astılar

 

İran’dan bomba açıklama! İntikam için 35 hedef

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Aklına şimdi mi geldi?05 Ocak 2020 12:10

    PKK’ya yardım et, sınırlarından ateş açtır 2 Türk askerini şehid ettir, zalimlerle el ele verip İdlip’de ve Suriye’nin bütününde binlerce çocuk, kadın, yaşlı zayıf, mazlum insanların üzerine bomba yağdır, karda kışda yurtlarından et, sonra mıçın tutuşunca gel el ele büyük şeytana karşı duralım ha!.Sen yine irangate mirangate büyük şeytanla saman altından iş bitirir, sonra mustazaf, mazlum edebiyatı ile ortaya çıkarsın..