BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRuhani: Suriye'de reform gerekli----

Ruhani: Suriye'de reform gerekli

Ruhani: Suriye'de reform gerekli
10 Nisan 2017 - 19:37 www.finansgundem.com

Ruhani son yaptığı açıklamada adeta ezber bozdu. Ruhani, "Suriye'de reform gerekli" şeklinde konuştu

İran Cumhurbaşkanı Ruhani, başkent Tahran'da Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlediği basın toplantısında, yaklaşan İran seçimleri ve bölgesel konularla ilgili soruları cevapladı.

RUHANİ: ''SURİYE'DE REFORM GEREKLİ''

Esad rejimine sınırsız desteğiyle bilinen İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Esad sorusu üzerine ''Suriye'de reform gerekli'' diyerek herkesi şaşırttı. "Suriye'de kimyasal silah kullanılması ve İran'ın Esad'i desteklemesi dünyadaki hassasiyeti artırdı. İran'ın Suriye politikasını değiştirmesi düşünülüyor mu?" sorusuna karşılık Ruhani, "Batı teröristlere destek vermeye son vermelidir. Elbette Suriye devletinde reformlar yapılması da gerekmektedir" dedi.

RUHANİ: ''ABD'NİN SALDIRISI YANLIŞ''

İran Cumhurbaşkanı, Esad rejiminin kimyasal silah saldırısının ardından ABD'nin Suriye'de rejime ait hava üssünü vurmasına ilişkin ise "ABD'nin Suriye'ye saldırması yanlıştı. Bu ilk defa gerçekleşti. Tekrarı çok tehlikeli sonuçlara yol açabilir" ifadelerini kullandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)