BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinRTÜK evlilik programları için devrede----

RTÜK evlilik programları için devrede

RTÜK evlilik programları için devrede
13 Nisan 2016 - 15:39 www.finansgundem.com

Skandalların bir bir gün yüzüne çıktığı izdivaç programları için harekete geçen RTÜK, ya bu programların kökten kaldırılacağı ya da ciddi bir düzenlemeye gidileceği belirtildi

RTÜK, izdivaç programları için harekete geçiyor

Uzun süredir gündemden düşmeyen izdivaç programlarında yaşanan skandalların ardı arkası kesilmiyor. Zuhal Topal ve Seda Sayan arasında başlayan silah tehdidi iddialarının ardından tartışmaya Esra Erol'un da dahil olması olayı başka bir boyuta taşıdı.

BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Dün FOX TV ekranlarında Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen izdivaç programında gelin adayının talip olduğu damat adayından hamile kaldığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Olayla ilgili Seda Sayan "Allah'ın sopası yok" yorumunda bulunurken, Esra Erol da "Sabrım taşarsa öyle bir şey söyleyeceğim ki o 2 karı koca Türkiye'de duramayacak. O zaman Türkiye'de yer yerinden oynayacak. Bu bir tehdit değildir, kendi yaşadığım bir olaydır" ifadelerine yer verdi.

RTÜK HAREKETE GEÇİYOR

Evlilik gibi kutsal bir konuyu toplumun önünde bu şekilde ayaklar altına alan izdivaç programları için RTÜK beklenen adımı atıyor. Yaşanan gelişmeler sonrası vatandaşın şikayet telefonları yağdırdığı kurum, acilen toplanarak bu programlar için son kararını verecek.

ALİ EYÜBOĞLU: BEKLEYİP GÖRECEĞİZ

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu da geçtiğimiz günlerde kaleme aldığı yazıda "RTÜK, şikayetleri de dikkate alarak TV yöneticilerini, bu programları topluma kötü örnek olmayacak şekilde düzen vermeye mi mecbur edecek yoksa kökünden mi çözecek, bekleyip göreceğiz" değerlendirmesini yapmıştı.

RTÜK BAŞKANI DA RAHATSIZ

Daha önce RTÜK Başkanı Prof. Dr. İlhan Yerlikaya da, "Evlilik programları çığırından çıktı. Buralarda çok kötü şeyler oluyor" demişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mali13 Nisan 2016 16:59

    Flaş Tv çal patlasın vur oynasın. ATV vs evlilik programları, Acun eğlence pro izliyoruz. başka izlediğimiz program yok. Onu da RTÜK çok görmesin!