BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRoketsan'dan depremzedelere destek----

Roketsan'dan depremzedelere destek

Roketsan'dan depremzedelere destek
11 Mart 2023 - 14:18 www.finansgundem.com

Roketsan, Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeye 1000 jeneratör, 68 ton akaryakıt, 12 palet gıda, ısıtıcı, kıyafet ve hijyen malzemesi, 120 afet çadırı, 250 gıda kolisi, 950 hijyen seti ve 5360 kıyafet gönderdi.

Roketsan'dan yapılan açıklamada, 11 ili etkileyen depremlerde kaybedilen canlar için derin bir üzüntü duyulduğu belirtilerek, tüm ülkeye başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dilendi.

Depremlerin gerçekleştiği 6 Şubat'tan itibaren ülkede başlatılan seferberlikle yaraların hep birlikte kenetlenerek sarılmaya çalışıldığı vurgulanan açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına (TSKGV) ait Türk milletinin bir şirketi olarak biz de bu çalışmalara tüm imkanlarımızı sonuna kadar kullanarak katkı sunmaya gayret ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, "Milletimizin Roketsan'ı olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin yanında olmaya ve güzel yarınlar için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulunuldu.

Depremler sonrasında hem şirketin hem de çalışanlarının bölgeye sağladığı desteklere ilişkin bilgiler de açıklamada yer aldı.

Buna göre, kurumsal olarak bölgeye 1000 jeneratör, 68 ton akaryakıt, 12 palet gıda, ısıtıcı, kıyafet ve hijyen malzemesi, 120 afet çadırı, 250 gıda kolisi, 950 hijyen seti ve 5360 kıyafet gönderildi. Şirket çalışanlarınca toplanan 233 gıda kolisi, 65 barınma kolisi ve 128 hijyen kolisini de Roketsan aracılığıyla bölgeye ulaştırıldı.

Öte yandan, bölgede kurulan geçici barınma alanlarına destek için, ilgili makamlarla koordinasyon halinde, şirket tarafından 200 konteynerlik bağışta da bulunulacak.

Deprem bölgesindeki öğretmenler için yeni tayin kararı

 

Depremzedeler için 'adres beyanı' duyurusu

 

Galatasaray'ın müzayedesinde depremzedelere 17 milyon lira

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)