BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaRK, 9 şirketin savunmasını alacak----

RK, 9 şirketin savunmasını alacak

RK, 9 şirketin savunmasını alacak
24 Mayıs 2013 - 12:44 www.finansgundem.com

Rekabet Kurulu, atık kağıt geri dönüşümü ve toplanması alanında faaliyet gösteren 9 şirketin sözlü savunmasını alacak

Rekabet Kurulu, atık kağıt geri dönüşümü ve toplanması alanında faaliyet gösteren 9 teşebbüs hakkında yürütülen soruşturmanın sözlü savunması 27 Haziran 2013 tarihinde yapılacak.
Rekabet Kurumu’ndan yapılan açıklamada atık kağıt geri dönüşümü ve toplanması alanında faaliyet gösteren, Atkasan Atık Değerlendirme San. ve Tic. A.Ş., Dönkasan Dönüşen Kağıt Hammaddeleri San. ve Tic. A.Ş., Halkalı Kağıt, Karton San. ve Tic. A.Ş., Kahramanmaraş Kağıt San. ve Tic. A.Ş., Kartonsan Karton San. ve Tic. A.Ş., Marmara Kağıt ve Ambalaj San. ve Tic. A.Ş., Modern Karton San. ve Tic. A.Ş., Olmuksa International Paper-Sabancı Amb. San. A.Ş.,Selkasan Kağıt ve Pak. Malz. İmalatı San. ve Tic. A.Ş.’nin 4054 sayılı Kanun’un 4. maddesini ihlal edip etmediklerinin tespiti amacıyla yürütülen soruşturmada, sözlü savunma aşamasına gelindiği bildirildi. Bahse konu teşebbüsler ile ilgili sözlü savunma toplantısının 27 Haziran 2013 Perşembe günü saat 10.00’da yapılacağının vurgulandığı açıklamada, "Toplantıya katılmak isteyen şikayetçi ve üçüncü kişilerin, “Rekabet Kurulu Nezdinde Yapılan Sözlü Savunma Toplantıları Hakkında Tebliğ” uyarınca, soruşturma ile ilgili menfaat ilişkilerini ortaya koyan bilgi ve belgeleri içeren dilekçeyle 17 Haziran 2013 Pazartesi günü mesai saati sonuna kadar Rekabet Kurumuna başvurmaları gerekecek" denildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)