BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporRize'de iki GOOOL 1'er puan----

Rize'de iki GOOOL 1'er puan

Rize'de iki GOOOL 1'er puan
02 Mart 2014 - 17:46 www.finansgundem.com

G.Saray, Çaykur Rizespor deplasmanında 61.dakikada yakaladığı galibiyeti koruyamadı... Evsahibi penaltıyla cevap verdi: 1-1

Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta mücadelesinde Galatasaray yara aldı. Sarı kırmızılılar 3 puan için gittikleri Rize'den 1 puanla dönüyor. Aslan'ın tecrübeli hocası Mancini, Drogba'dan sonra Eboue'yi de Çaykur Rizespor maçı kadrosundan çıkardı. Öte yandan Umut Bulut ise uzun süre sonra ilk 11'de kendine yer buldu.

MAÇTAN DAKİKALAR

90+4.dakika Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu maçı bitiren düdüğü çalıyor. Karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona eriyor.

85.dakika GOOOOLL Kweuke penaltıyı gole çevirdi. Çaykur Rizespor:1 Galatasaray:1

84.dakika  Muslera Deniz'i düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi.

79.dakika Galatasaray ikinci gole çok yaklaşıyor! Hızlı gelişen Galatasaray atağında Burak Yılmaz pasını Yekta Kurtuluş'a veriyor. Yekta Kurtuluş ceza sahası çizgisi üzerinde bulunan Umut Bulut'u görüyor. Umut Bulut bekletmeden pasını içeri veriyor, altıpas üzerinde topla buluşan Wesley Sneijder sol ayağı ile şutunu çekiyor fakat top çok az farkla auta çıkıyor.

70.dakika Sağ kanatta topu kazanan Yekta Kurtuluş topla ilerledikten sonra yerden ortasını yapıyor, penaltı noktası üzerinde müsait durumda topla buluşan Umut Bulut gelişine vuruşunu yapıyor fakat top kalenin sol tarafından auta çıkıyor.

61.dakika GOOOOL Galatasaray deplasmanda aradığı golü Chedjou ile buldu. Çaykur Rizespor: 0 Galatasaray: 1

54.dakika Sol taraftan kazanılan köşe vuruşunda Wesley Sneijder'in ortasını Çaykur Rizespor defansında Aykut Akgün topu kafası ile uzaklaştırıyor.

47.dakika Çaykur Rizespor gole çok yaklaştı. Yüzde 100'lük bir gfol pozisyonunu Deniz kullanamadı.

46.dakika Maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu düdüğünü çalıyor ve maç Çaykur Rizesporlu oyuncuların vuruşuyla başlıyor.

45.dakika Maçın hakemi ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor.

44.dakika Felipe Melo'nun pasıyla ortasahada topla buluşan Selçuk İnan Kağan Söylemezgiller'i geçtikten sonra kaleyi cepheden gören bir noktadan şansını deniyor fakat top kalenin sol tarafından auta çıkıyor.

35.dakika Selçuk İnan ortasahada kaptırdığı topu tekrar kazanmak isterken Kağan Söylemezgiller'i faul ile durduruyor.

26.dakika Felipe Melo'nun Kağan Söylemezgiller'e yaptığı faul sonrası serbest vuruşu kullanmak için topun başına geçen Ali Adnan kaleyi cepheden gören bir noktada yaklaşık 30 metreden şutunu çekiyor fakat top kaleci Fernando Muslera'nın kucağında kalıyor.

16.dakika Sneijder'in pasıyla ceza sahasında pozisyona giren Burak'ın şutunda Çaykur Rizespor kalecisi gole izin vermiyor.

8.dakika Wesley Sneijder'in mutheşem uzun pası ile ceza sahası sol tarafında topla buluşan Alex Telles'in ortasına son anda Ousmane Viera müdahale ediyor ve top kornere çıkıyor.

3.dakika Sol kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanmak için topun başına Ali Adnan geçiyor. Ali Adnan'ın güzel ortasında penaltı noktası üzerinde bulunan Ousmane Viera'nın kafa vuruşu kalenin sağ tarafından auta çıkıyor

1. dakika Maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu düdüğünü çalıyor ve maç Galatasaray'lı oyuncuların vuruşuyla başlıyor.


Eboue'de Rize'de kesik yedi

Şampiyonluk yolunda 2saat sonra kritik bir 90 dakikaya çıkacak olan Galatasaray'da maç toplantısı az sonra yapılacak. Dedeman Otel'de kamp yapan Galatasaray takımı kısa bir maç toplantısının ardından stada hareket edecek.

7 lejyoner futbolcusunu Rize'ye getiren Mancini'nin ilk 18 kişilik kadroda yabancı sınırına feda edeceği oyuncusu az sonra belli olacak. Mancini'nin Beşiktaş derbisinde başarılı bir futbol ortaya koyan Veysel Sarı'ya ilk 11'de şans verip Eboue'yi kadro dışı bırakacağı öğrenildi. Mancini'nin takım otobüsünde açıkladığı ilk 11'de Umut Bulut da yer aldı.

Mancini'nin sahaya sürmeyi planladığı ilk 11 ise şu şekilde...

Muslera
Veysel 
Semih
Chedjou
Telles
Yekta
Umut
Selçuk
Melo
Sneijder
Burak
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)