BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporRıza Kayaalp gümüşte kaldı----

Rıza Kayaalp gümüşte kaldı

Rıza Kayaalp gümüşte kaldı
16 Ağustos 2016 - 00:49 www.finansgundem.com

2016 Rio Olimpiyat Oyunlarıgüreş branşında grekoromen stil 130 kg finalinde Rıza Kayaalp, Kübalı Mijain Lopez'e finalde 6-0 mağlup olarak altın madalyayı kaçırdı

2016 Rio Olimpiyat Oyunları güreş branşında grekoromen stil 130 kiloda podyuma çıkan Rıza Kayaalp finalde Kübalı sporcu Mijain Lopez'e 6-0 mağlup olarak altın madalyayı kaçırdı.

Kayaalp, ilk saniyelerde verdiği puanlarla devreyi 5-0 geride tamamladı. İkinci devrede de güreşçimiz, kendisinden uzun boylu rakibi karşısında etkili olamadı ve bu devrede bir de ihtar puanı aldı. Karşılaşma Lopez'in 6-0 galibiyetiyle sona erdi. Bu sonuçla Kayaalp gümüş madalyada kaldı. Türkiye, Kayaalp'in madalyasıyla Rio'da ikinci gümüş madalyasını almış oldu. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN RIZA'YA MORAL TELEFONU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan, milli güreşçi Rıza Kayaalp'i telefonla arayarak final maçı öncesi başarı diledi.

Bu karşılaşma öncesi Kayaalp'i telefonla arayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan, Türk sporcuyu motive ederek başarı dileklerini iletti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)