BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRiskli şehirler için yüz yüze eğitim açıklaması----

Riskli şehirler için yüz yüze eğitim açıklaması

Riskli şehirler için yüz yüze eğitim açıklaması
25 Şubat 2021 - 14:50 www.finansgundem.com

Okulların açılması ya da sınav yapılmasına ilişkin açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ''Çok yüksek riskli olan bir şehirde ilin hıfzıssıhha kurulu, sayın valilerin gözetiminde o ille ilgili özel kararlar verebilir" diye konuştu.

1 Mart'ta başlaması planan kademeli normalleşmede okulların yüz yüze eğitim sürecine ilişkin açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, korona virüs vaka sayısında çok yüksek riskli şehirler için, okulların açılması ya da sınav yapılmasına ilişkin konularda, il hıfzıssıhha kurulu ve vali gözetiminde özel kararlar alınabileceğini ifade etti.

1 Mart'tan itibaren mesleki ve teknik Anadolu liseleri, çok programlı Anadolu liseleri, güzel sanatlar liseleri ve spor liseleri derslerinde Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yüz yüze eğitime geçilmesine karar vermişti.

Aynı tarihte, 8. ve 12. sınıf öğrencileri ile ilkokullarda yüz yüze eğitime, diğer sınıflarda da seyretilmiş eğitim başlanacak.

BAKAN SELÇUK'TAN ' 

20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI' AÇIKLAMASI

Öte yandan Selçuk, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurusunu yaptığı 20 bin öğretmen ataması hakkında da konuştu.

Atama takvimine ilişkin çalışmaların sürdüğünü belirten Bakan Selçuk, ''Dün bir toplantı yaptık, hemen önümüzdeki aylarda kısa bir zamanda bu takvim nasıl olacak ve nasıl işleyecek Personel Genel Müdürlüğümüz taslaklar halinde bize getirdi. Elimizde 2 taslak var, bunlardan hangisini ne şekilde değerlendirelim, Ankara'ya döndüğümde tekrar ekiple bunu konuşup atama takvimini ilan edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan yüz yüze sınav açıklaması

 

YÖK: Uygulamalı eğitim yüz yüze olacak

 

Erdoğan: 20 bin öğretmen ataması yapacağız

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)