BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporRıdvan Dilmen'den Fatih Hoca'ya cevap ----

Rıdvan Dilmen'den Fatih Hoca'ya cevap

Rıdvan Dilmen'den Fatih Hoca'ya cevap
08 Nisan 2013 - 01:10 www.finansgundem.com

NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kendisi hakkında söylediklerine cevap verdi.

Fatih Terim hakkında 'yakışmıyor' şeklinde bir cümle kullanmadığını ifade eden Dilmen, "Fatih hoca benden özür dilemeli. Millete malzeme olmak istemiyorum böyle konularda. Hocaya bu konuları kim getiriyorsa yanlış yapıyor. Üzüldüm, bu haberi Terim'e getirenler hocanın dostu olamaz. Ben böyle bir kelime kullanmadım. Fatih Terim izlemediği bir program hakkında yorum yaptı" dedi.
Galatasaray Yönetimi'nin Fatih Terim'in 'taşeron' dediği kişileri açıklaması gerektiğini belirten Dilmen, "Hoca ile benim 30 yıllık dostuluğumuz var. Bir takım mesajlar verdim, herkes alınabilir. Ben şunu beklerim Fatih Terim'den; isimleri tek tek açıklaması lazım. Fatih Terim ve Galatasaray Yönetimi, hocamızın kastettiği isimleri açıklaması lazım ve bu isimler de Türk futbolundan temizlenmeli. Ben söylediğim sözlerin sonuna kadar arkasındayım ancak söylemediğim şeyler söylendi gibi yansıtılıyor." şeklinde konuştu.
 
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • rty08 Nisan 2013 15:32

    rıdvan kredisini kaybetti, kimse de ciddiye almıyor artık. NTV yi tarafsızlığa çağırıyorum, GS maçlarını rıdvan a yorumlatmayın, seyretmiyoruz, seyretmeyeceğiz de

  • Misafir08 Nisan 2013 11:45

    Sen demedin Rıdvan ben dedim rahat ol 30 yıllık dostluğun heba olmasın.