BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinReza Zarrab'ın yalı savunması----

Reza Zarrab'ın yalı savunması

Reza Zarrab'ın yalı savunması
20 Temmuz 2015 - 07:26 www.finansgundem.com

İşadamı Reza Zarrab, Boğaz’da tanınmaz hale getirdiği tarihi Mehmet Arif Bey Yalısı’yla ilgili, “Yüksekliği değişmedi” diye açıklama yaptı

İşadamı Reza Zarrab, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Başmüfettişi’nin şirketleriyle yönelik ‘karapara, vergi, dış ticaret’ yönünden incelemeye alınmasıyla ilgili rapora tepki gösterdi. Raporların gerçek olmadığını savunan Zarrab, yazılı açıklamasında şunları kaydetti:
 
"Raporu düzenleyen kişi tamamen kasıtlı olarak uzun zamandır ben ve şirketlerim aleyhinde sözde incelemeler yapıp hizmet ettiği yasadışı odaklara bağlılığını sergilemeye çabalamaktadır. Nitekim bu kişiyle ilgili yasal müracaatlarımızı yapmış bulunmaktayız. Soruşturmalar sırasında hazırladığı raporların gerçek dışı olduğu resmi verilerle ispat edilecektir. Bizim tüm ticari faaliyetlerimiz devlet kurumlarının denetimine açıktır ve bu konuda en ufak bir endişemiz bile bulunmamaktadır."
 
Zarrab, Boğaziçi’nde şarkıcı eşi Ebru Gündeş ve kendisine ait iki yalıya kaçak kat çıkıp dış görünüşünü değiştirdiği iddialarına ise şu yanıtı verdi:
 
"Eski hali ile yeni halinin resimlerine bakıldığında çıplak gözle bile görülmektedir ki binanın orijinal yüksekliği kesinlikle değiştirilmedi ve aslına sadık kalınarak sadece restore edildi."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)