BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRestoranlarda da her şey dahil uygulanacak iddiası ----

Restoranlarda da her şey dahil uygulanacak iddiası

Restoranlarda da her şey dahil uygulanacak iddiası
08 Şubat 2019 - 09:40 www.finansgundem.com

Rusya Tur Operatörleri Birliği, Türkiye'de otellerden sonra restoranlar ve kafelerde de 'her şey dahil' fiyat uygulamasına geçileceğini iddia etti.

“Türkiye’de restoranlarda ve kafelerde de ‘her şey dahil’ uygulamasına geçilmesi planlanıyor.” Bu açıklama Rusya Tur Operatörleri Birliği’nden (ATOR) geldi. Business FM’in haberine göre, ATOR CEO’su Mayya Lomidze, Kemer’de bazı otellerin restoran ve kafelerde “her şey dahil” sistemi için pilot uygulamaya geçmeye hazırkandıklarını söyledi. 

Böylece turistlerin daha fazla para harcamalarının teşvik edilmesinin planlandığını belirten Rus turizmci, “Türkiye, turistlerden daha fazla para almak istiyor. Restoran ve kafelerde her şey dahil uygulaması tüm turistler için değil, bazı otellerin müşterileri için geçerli olacak. Bu, tur fiyatlarına da kuşkusuz yansıyacak ve çeşitlilik yaratacak” dedi.

Böylece turistlerin otellerin dışına çıkarak daha fazla harcama yapmalarının teşvik edileceğini söyleyen Lomidze, “Bu uygulamanın ne kadar talep göreceği henüz belli değil” diye konuştu.

Pilot uygulamanın başarısının, belirlenecek fiyatlara bağlı olduğunu belirten Gaudi Tour Genel Müdürü Yevgeniy Potapov ise, “Bu çok ilginç bir fikir. Bizim turistlerimiz her şey dahil sistemini seviyorlar. Ama herkes fazladan para ödemeyi sevmiyor. Her şey dahil sistemi olan güzel bir otelde kalan turistler başka bir şeye ihtiyaç duymayacaktır” değerlendirmedsini yaptı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)